January 21, 20205 yr pa to jeste malo chudno. tim pre shto za to radno mesto stoji u redu armija random bilo kakvih akrepa i rado ce ga zauzeti (hint: bice koje je ispitivalo sadiju tajsonku, tako kvalifikovanih struchnjakinjinja ima ko drva). to vishe nije vazno, da bi se neko zadrzavao na radnom mestu ponudama koje se ne odbijaju. a nije ni da je bash nuklearna elektrana sent from bubamoto
January 21, 20205 yr 21 minutes ago, mraki said: A ček, kako može da ti zabrani da daš otkaz? kako "kako"? Pa: 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: menadžment te televizije je gospodin ranković
January 21, 20205 yr Eeee ovo što kaže major i kums...BTW, Peconi dobio na sudu jednog realizatora koji je dao otkaz, u smislu odštete jer je ovaj, kao, sve što zna naučio na hepiju.Tu je čak i jedan "eminentni" reditelj bio svedok hepija i potvrdio da ovaj ništa nije znao i da je sve naučio tu... ... Shiit has hit the fan...
January 21, 20205 yr Znam i jednu "anegdotu" na temu saradnje sa njim, doduše pre dosta godina se odigralo, ali mislim da ipak nije za pisanje ovako javno...
January 21, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Eeee ovo što kaže major i kums... BTW, Peconi dobio na sudu jednog realizatora koji je dao otkaz, u smislu odštete jer je ovaj, kao, sve što zna naučio na hepiju. Tu je čak i jedan "eminentni" reditelj bio svedok hepija i potvrdio da ovaj ništa nije znao i da je sve naučio tu... ... Shiit has hit the fan... daj breeeee
January 21, 20205 yr 11 hours ago, Filozof manijak said: Dođe mi da se prijavim, i kad doguram do glavnog spikera vesti u prajm tajmu, da izvedem performans uživo... Go, Manijače, go!!! edit. Ups! Mssm, idi ako imaš 30k€ za bacanje🧩 Edited January 21, 20205 yr by pt 2.0