January 13, 20205 yr Ivica Dačić i Ivana Žigon kod Marića live za srpsku novu godinu Edited January 13, 20205 yr by mraki
January 13, 20205 yr Dačić danas ima stvarno ispunjen dan:Prvo koktel u ministarstvu, zatim gostovanje kod Lj. Gojgić na RTV, a onda kod marića...Čovek je zver! ... Shiit has hit the fan...
January 15, 20205 yr 2 minutes ago, Malkmus said: Ako je bilo negde na forumu, evo još jednom, zaslužuje reprizu. istini za volju, ona cita "saopstenje".
January 16, 20205 yr 20 hours ago, nenad said: istini za volju, ona cita "saopstenje". možda ne zna da čita... šta joj je ovo nalogoporomićen?
January 16, 20205 yr 3 hours ago, slepa živana said: možda ne zna da čita... šta joj je ovo nalogoporomićen? nemam pojma, zaista ne bih smeo da tvrdim da zna da cita.
January 16, 20205 yr 4 hours ago, slepa živana said: možda ne zna da čita... šta joj je ovo nalogoporomićen? preslušavala sam onomad (u utiscima beše?) tu njenu kovanicu nekoliko puta, i nisam uspela da čujem i shvatim šta je rekla.
January 16, 20205 yr @pt 2.0 @slepa živana Nateraste me da guglam Vladankina saopštenja... Quote Savez predvođen medijskim tajkunom i kleptomanom Đilasom, siledžijom i fašistom Obradovićem, nalogoprimcem katarske ambasade i međunarodnim muljatorom Jeremićem, i danas pokazuje svu svoju jadnost i ljigavštinu i da za njih ne postoje nikakve granice u želji da unize i oštete državu Srbiju i srpski narod, izjavila je članica Predsedništva SNS Vladanka Malović povodom saopštenja Saveza za Srbiju u kojem lažno optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za izazivanje krize u Crnoj Gori u dogovoru sa Milom Đukanovićem - Samo takvi bolesni umovi i notorni lažovi mogu saopštiti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovorio sa crnogorskim vlastodršcima izglasavanje zakona na štetu srpskog naroda i naše pravoslavne Crkve - rekla je Malović i dodala: - Frustrirani zbog činjenice da je Aleksandar Vučić neprikosnoveni lider svih Srba, uvažen na svakom mestu gde živi makar i jedan Srbin i dokazani zaštitnik srpskih interesa, ovi politički beskičmenjaci odavno oprošteni od zdravog razuma, morala i poštenja toliko mrze predsednika Srbije Aleksandra Vučića da njihove odvratne laži mogu da izazovu kod normalnih ljudi samo mučninu i žal što se takva bagra naziva Srbima - poručila je Vladanka Malović. Ova izgleda stvarno ne zna da čita. Edited January 16, 20205 yr by mraki
January 16, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Nateraste me da guglam Vladankina saopštenja... Ova izgleda stvarno ne zna da čita. ur my hero btw - ne zna ni koje reči postoje...
January 16, 20205 yr Nego, malo me sramota priznati, ali ja bih gledao Vladanku u HIt Tvitu ili nekoj sličnoj emisijici. Dokle više da čitam njene tvitove ili slušam kako drugi prenose saopštenja, hoću da povežem lik i delo. Dosta se ovakav talenat krio iza scene!
January 16, 20205 yr 2 hours ago, pt 2.0 said: ur my hero btw - ne zna ni koje reči postoje... znaš ti kolko ima reči