renne Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Na šta to liči? skoro sve isto kao kad je bilo u šumi
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Na šta to liči? Mislim I.Ivanović. ali expres varijanta
Frank Pembleton Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: ali expres varijanta U smislu produkcije?
renne Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 kums je profi, koji to radi, pa vidi mikro ili makro razlike sa strane gledalaca sve izgleda bukvalno isto
nisam ja Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Jebote, slikaju olju fakin bećković samo iz profila. Retardluk.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 45 minutes ago, Frank Pembleton said: U smislu produkcije? više tehnike
Caligula Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 hours ago, Jeremija said: U pravu je Nesh, mislim da se i na ovom primeru vidi koliko smo propali kao ljudi i društvo (kad se ruganje osobama sa specijalnim potrebama koristi da bi se poentiralo nad Vesićem). Baš tako. Nije sa posebnim potrebama, eno fotke original vesica. A ako bi ti zeleo da ti npr. hirurg pre operacije ima onakvu facu ko vesic na slici, onda alal ti PC Kakvo crno podsmevanje ljudima sa poseb im potrebama, ovo je cist realiti chek
Spirit Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Boško Obradovic, Boško Jaksic, Cvijetin Milicojevic Naslovna strana sutrasnjeg Danasa
Frile Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 hours ago, Jeremija said: U pravu je Nesh, mislim da se i na ovom primeru vidi koliko smo propali kao ljudi i društvo (kad se ruganje osobama sa specijalnim potrebama koristi da bi se poentiralo nad Vesićem). Jebote kakvo je ovo lupetanje i sramno podmetanje. Petričić oduvek tako crta decu kada se upinju da urade nešto što ne umeju. Treba li da vam skeniram crteže iz "Nevidljive ptice"? Stvarno ste zastranili sa "korektnošću" kad u ovome vidite ruganje osobama sa specijalnim potrebama.
mraki Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 (edited) Uključih se negde pred kraj. Olja sjajna, Ivan džiber sa onim pitanjem o nogama, pa onda ulizivanjem. Moraću da vratim ispočetka, da vidim na šta je ceo intervju ličio. Ovaj “duhoviti” segment posle gosta - čist transfer blama. Edited April 5, 2019 by mraki
nisam ja Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 minutes ago, Frile said: Jebote kakvo je ovo lupetanje i sramno podmetanje. Petričić oduvek tako crta decu kada se upinju da urade nešto što ne umeju. Treba li da vam skeniram crteže iz "Nevidljive ptice"? Stvarno ste zastranili sa "korektnošću" kad u ovome vidite ruganje osobama sa specijalnim potrebama. +1
harper lee Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 20 minutes ago, mraki said: Uključih se negde pred kraj. Olja sjajna, Ivan džiber sa onim pitanjem o nogama, pa onda ulizivanjem. Moraću da vratim ispočetka, da vidim na šta je ceo intervju ličio. Ovaj “duhoviti” segment posle gosta - čist transfer blama. Savetujem ti da ga ne gledas vise, kad krene Utisak ionako vise neces imati potrebe. To je takav tip programa, uvek je bio i uvek ce biti. Ova Ivanoviceva epizoda s politikom na pravoj strani kod ljudi mogu da stvore neka ocekivanja da se radi o ozbiljnom programu s politickom tezinom ali takva su ocekivanja nerealna. Kad se prosiri ponuda na neku koliko-toliko normalnu, moci ce da se bira i vise nece biti potrebe da od Ivana Ivanovica ocekujemo ono sto on ne moze da isporuci. Kao sto sve drugo moramo ili cemo morati da pravimo ispocetka kad ovi idioti jednom odu sa vlasti, tako ce morati i informativno-politicki programi u medijima da se prave. Kao posle stravicne kataklizme koja je unistila sve pred sobom, lagano i ispocetka. Razmere propasti Srbije u svim segmentima bice tesko i katalogizovati a kamoli ispraviti.
mraki Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 (edited) Pa i neću, kao ni do sad, sem kad bude neki vanredno zanimljiv gost tipa Laušević. Sad me kopkalo kako će to izgledati na novoj tv, a zanimalo me i da čujem šta Olja kaže. Ne gajim nikakve iluzije po pitanju Ivana, jasno mi je da je ovo namenjeno širokim narodnim masama i nemam ništa protiv. Kao što rekoh pre neki dan, dobro je da neko takav kritikuje vlast. Koga zanima, reče da će biti odmah i na YT kanalu. Edited April 5, 2019 by mraki
Recommended Posts