stoka Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Znači, sad kada kliknem na neku vest na kurirovom sajtu, prebaci me na sajt informera ... Sjajno, kakva medijska sabornost u službi režima ...
stoka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 (edited) Dva sigurna indikatora ubrzanog sunovrata Prve: 1) gostovanje preCednika i 2) gostovanje preCednikovog omiljenog "opozicionara" Milice Zavetnice ... Edited February 24, 2019 by stoka
Nebojsa Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Da se nadovezem na pricu o Prvoj, evo kako je danas popodne izgledao info sajt B92 - nekoliko naslova iz Top 20 vesti: Vucic: Valvoline donosi FAM-u nove investicije i tržišta Radnici Cistoce: Jedva smo uspeli da pobegnemo (od razularenih demonstranata) "Zovu na protest u vreme gripa, meni zameraju zbog slike" - Vucic Vesic: Kao opozicija, kao gradonacelnik, Ðilas uništava BG "Ne postoji sporazum u 17 tacaka o promeni granica" - Vucic u Rasini Radojicic na medunarodnoj konferenciji gradonacelnika Ðuric: Jeremic u Vašington ide po politicke instrukcije Vucic: Vreme smrti je prošlo Sta reci a ne zaplakati...
djeneralche Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Rts je u dnevniku pre utakmice prvih 10min posvetio Vucicu. A trajao je ~15min
Facundo Orellana Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 RTS naprednjaci doživljavaju kao opoziciono nastrojen medij. Čisto da znate.
renne Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Pa to je poznata mantra. Od prvorođenog pa na dalje
Caligula Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 1 hour ago, Facundo Orellana said: RTS naprednjaci doživljavaju kao opoziciono nastrojen medij. Čisto da znate. Uprogramirali stoku zutim bujketom, jaka stvar. Vece je cudo da su ovcu ubedili da joj je dobro sa manjim platama i penzijama, to je tek za medalju
Reaktor Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 2 hours ago, Facundo Orellana said: RTS naprednjaci doživljavaju kao opoziciono nastrojen medij. Čisto da znate. Dođe mi da ga volim iz sažaljenja
Giggsy Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) Stvarno bije. Em nepismeno, em ispade smesno. Ovo ni Nusic ne smislja Edited February 26, 2019 by Giggsy
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 prošli put se sprovela istraga gramatičkih pravila i ispalo je pravilno na znam, nisam školovao al da je glupo, glupo je
Giggsy Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) Tu mi je je Pravopis, nije pravilno. No i da jeste, ispalo smesno Edited February 26, 2019 by Giggsy
vememah Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Nije pravilno svim velikim, pravilno je sa j. Tačka 18z, strana 35: Quote Verbalizovane skraćenice ce ponašaju kao pune reči: Cija (prema CIA), Cije, Ciji, Cijom, Bija-Bije itd. (prema BIA), Fijat (prema FIAT) itd. Tačka 182a, strana 149: Quote Bija (iz Bije, Bijin saradnik) — prema BIA (Bezbednosna informativna agencija)
Giggsy Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) U pravu si, ali ne zbog "j" nego je verbalizovana skracenica. SVejedno ispalo smesno, na praopis mozemo na drugu temu Edit: I posle lako biti prevodilac Edited February 26, 2019 by Giggsy
Recommended Posts