AcaRadio Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ih, pa bio je valjda i Sorošev plaćenik, zar ne?
ragasto Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Potpisivao se i kao Vitez DJV u vreme kad je hteo da se kandiduje na izborima...
Frank Pembleton Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 10 hours ago, ragasto said: Potpisivao se i kao Vitez DJV u vreme kad je hteo da se kandiduje na izborima... Pre će biti "popisivao" 😉
Filozof manijak Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 On 25.1.2019. at 18:37, Cane Vukic Prebranac said: Данас на фб страници, ПЗ објавио неко немушто извињење. Међутим, коментари испод су ме саблазнили. Некако ме баш сјебало што је лист уз који сам научио да читам постао окупљалиште фашиста. Одвратно.
DrIlic Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Telekom pokreće K1 - odnosno svoju verziju N1 i 4 kanala Istok na ruskom jeziku. https://www.danas.rs/ekonomija/drzava-preko-telekoma-u-pohodu-na-ostatak-medijskog-prostora/
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) odakle ti to? e sad sam video na n1 Edited February 7, 2019 by kud u maglu Simoviću
Jumanji Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Videla sam na tviteru da kruzi vest, ali nisam imala cvrst izvor, otud znak ? E njoj jedinoj skidam kapu i divim se do imbecilnosti, jer kod nije bilo upadanja jednog sagovornika u rec ili red drugog. Tu je bila neprikosnovena.Kakvog ce tipa biti emisija, videcemo.Jel ona nije nigde radila, tipa imala svoj yt kanal i sl?
Caligula Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 27 minutes ago, Jumanji said: Olja Beckovic od 7. aprila na TOP kanalu? Sad video Koji je to top kanal? Gde se to vidi?
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 na sbb kablovskoj. njihov premijum nalog
Jumanji Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Sad video Koji je to top kanal? Gde se to vidi? A da, znam da ga ima i na Total TV. Naravno i on pripada SBBu
Recommended Posts