levi Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 nova napredna Galaksija Quote Ponovo izlazi „Galaksija“ Posle skoro 18 godina od gašenja, ponovo se pojavio naučnopopularni časopis „Galaksija“, koji će izlaziti četiri puta godišnje na više od 130 strana u vrhunskoj štampi, a pojedinačni primerak košta 299 dinara, saopštila je redakcija.
DrIlic Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Po internetu kruži info da će FOX kanali od marta biti kod mtsa i to u HDu u osnovnom paketu. Meni miriše ovo na stapanje Radijusa AVComa i KCN u mts i da će se izjednačiti ponude.
Frank Pembleton Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 1 hour ago, DrIlic said: Po internetu kruži info da će FOX kanali od marta biti kod mtsa i to u HDu u osnovnom paketu. Meni miriše ovo na stapanje Radijusa AVComa i KCN u mts i da će se izjednačiti ponude. Misliš "i kod mts-a" ?
Spirit Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 (edited) Mislim da je doalazak Foxovih kanala gotova priča što bi se dalo zaključiti i u ovom intervjuu Lučića za Blic Quote Njihova ponuda je zato uvek bila bolja od naše, jer mi, primera radi, 10 godina nismo imali "Foksove" kanale, svi drugi jesu jer je neko zakupio ekskluzivna prava na tehnologiju koju ne koristi i onemogućio Telekomu da ih svojim korisnicima ponudi. Edited January 17, 2019 by Spirit
Sludge Factory Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 "Neko" as in Solak (Djilas, Jeremic, Obradovi, Trifunovic)?
renne Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 9 minutes ago, Sludge Factory said: "Neko" as in Solak (Djilas, Jeremic, Obradovi, Trifunovic)? a ko drugi
radisa Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 9 minutes ago, Sludge Factory said: "Neko" as in Solak (Djilas, Jeremic, Obradovi, Trifunovic)? Zli SBB nije koristio tehnologiju, a kupio... To što mi možemo da gledamo FOX HD godinama, nije bitno, bitno da je nisu koristili... Koji bullshit...
bradilko Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 hoće li uspeti telekom srbije u svom naumu da istisne sbb sa prvog mesta ili ovaj lupa sa ovom akcijom milion+? (treba im uzeti za proteste ovu krilaticu milion +)
SNARC Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Hoce kad uzme prenose engleske i spanske lige..Euroligu i Eurokup..i verovatno jos nesto. Dakle, mogu da ga glodju. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
bradilko Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 ne gledaju svi sport. ovi imaju državu iza sebe i neće se fer takmičiti.
pacey defender Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Mi kao potrosaci mozemo da uradimo toliko da nemamo vise nikakvog posla sa Telekomom. Dakle, preci na SBB ili neku trecu kompaniju ako postoje tehnicki uslovi, odjaviti fiksni telefon, preci na VIP ili Telenor.
harper lee Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 4 hours ago, pacey defender said: Mi kao potrosaci mozemo da uradimo toliko da nemamo vise nikakvog posla sa Telekomom. Dakle, preci na SBB ili neku trecu kompaniju ako postoje tehnicki uslovi, odjaviti fiksni telefon, preci na VIP ili Telenor. Ja sve to obavio odavno.
Mil@n Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 7 hours ago, pacey defender said: Mi kao potrosaci mozemo da uradimo toliko da nemamo vise nikakvog posla sa Telekomom. Dakle, preci na SBB ili neku trecu kompaniju ako postoje tehnicki uslovi, odjaviti fiksni telefon, preci na VIP ili Telenor. Možemo, ali ako imamo alternativu, ja živim u jednoj od najjačih opština u državi, najrazvijenijih (teorijski, naravno, u praksi bulja), i nemam alternativu za kopernikus jebeni.
Recommended Posts