Đipalo Junuz Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Skroluj smajlije, čoveče Ima ih 94 u default kategoriji, ti vidiš samo prva tri reda. Edited April 15, 2018 by Đipalo Junuz
jms_uk Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 1 minute ago, katamaran said: Taman rekoh da sam ocoravio al ga definitivno nemam Nemam ni kokicara :( Skroluj dole, 7 red, drugi sa desne strane
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) U mene samo tri reda Gledam i da li ima neki skrol unutar kategorije - nema. edit: sad cu da probam da se ulogujm iz ff-a edi 2: opet samo 3x7... Edited April 15, 2018 by katamaran
Đipalo Junuz Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Evo ti skrintoš™ gde se vidi i kraj trećeg reda smajlija, onaj koji ti vidiš:
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Verujem ja vama da vi imate. Okacih skrin gde se vidi kraj treceg reda i pocetak sledece kategorije. Meni neko maznuo... emotikon-alno sam uskracen Kad samo skrolujem do default imam 3x7. Kad kliknem na padajuci meni i zaberm default imam sve Edited April 15, 2018 by katamaran
Đipalo Junuz Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) A, skontao sam šta grešiš: ne skroluj odmah kad klikneš na smajlije. Klik/tap na smajli, pa gore desno imaš categories, klikneš tu, pa onda izabereš default i onda skroluješ po default smajlijima, 90 i nešto komada Edited April 15, 2018 by Đipalo Junuz
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Tako radi, hvala. Upravo sam i sam izvalio Edited April 15, 2018 by katamaran
slepa živana Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 o konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja Quote На конкурсу града Београда који је расписан 18. августа прошле године, чак пет милиона динара припао је фирми Фолим која је регистрована 22. августа, а четири милиона динара опредељено је за пројекат „Београд за свачији џеп“ фирме Зофин, основаној 23. августа. Новац је добила и фирма која се до недавно бавила трговином на велико осталим машинама и опремом и звала се Металон цалибратион, а која је напрасно, девет дана после расписивања конкурса за медијске пројекте променила власника, делатност и назив. Фирма Металон цалибратион за продају машина власника Андреаса Велоусиса, 25. августа постала је Видео цалибратион за производњу кинематографских, аудио-визуелних и телевизијских садржаја и 17. октобра за пројекат „Први кораци... у Београду“ добила је два милиона динара.
gospa buba Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 to su sve ti kreativni industrijalci sent from bubamoto
slepa živana Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 1 hour ago, gospa buba said: to su sve ti kreativni industrijalci sent from bubamoto sad sam to pomislila dal bilja struja kopirajtuje ove kako da kažem pizdarije
gospa buba Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 a sigurno daje edukovan dobar savet. narochito ovom 'folimu'. shta li je to ko ce ga znati
Recommended Posts