Frank Pembleton Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ma da, ima tu fondaciju, ne znam za samizdat. I član je one komisije za istraživanje ubistva novinara... ....shit has hit the fan...
Miralem Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Ma da, ima tu fondaciju, ne znam za samizdat. I član je one komisije za istraživanje ubistva novinara... ....shit has hit the fan... cemu sluzi ta komisija? koliko su ubistava istrazili do sada i sa kojim rrzultatom?
Frank Pembleton Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 cemu sluzi ta komisija? koliko su ubistava istrazili do sada i sa kojim rrzultatom?Dva tri puta najavljivali "velike napretke u istrazi", ali nešto slabo šta bi od toga.Bojim se da je to još jedna od stvari kojom Vučić pokušava da opere biografiju...
Strucnjak Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Komisiju je osmislio Beba Popovic kako bi Labudu dao kredit da se on kao bavi istrazivanjem zlocina prethodnog rezima. Ne znam sta ce Veran tamo. sent from...
Weenie Pooh Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Blic na naslovnoj stran javlja da je "Sobarica iz pakla prevarila poligraf!" :O Jebem ti život i državu i kukavno srpstvo ugašeno i sve. Zar da padne i ta poslednja, najvažnija, ultimativna institucija pravosuđa? Paklena sobarica, naravno, još ni za šta nije osuđena ali nema veze.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Blic na naslovnoj stran javlja da je "Sobarica iz pakla prevarila poligraf!" :o Jebem ti život i državu i kukavno srpstvo ugašeno i sve. Zar da padne i ta poslednja, najvažnija, ultimativna institucija pravosuđa? Paklena sobarica, naravno, još ni za šta nije osuđena ali nema veze.
Malvo Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Jutros je bila "krimi sobarica". Mislim da se oni tamo ludo zabavljaju dok smisljaju naslove tih nevaznih vesti, tipa nadvikuju se nad stolovima, pa sta izazove najbolju reakciju kolegijuma, to stave.
salerokada Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Fino sažeta 2016a: Sve je dozvoljeno, osim kritike vlasti
ducca Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Sta je ovo od jutros na NOVA.rs ide Cecin koncert? Ko to bese preuzeo, Karic?
Frank Pembleton Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Sta je ovo od jutros na NOVA.rs ide Cecin koncert? Ko to bese preuzeo, Karic? Da, vadi se arhiva i pušta...
April Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Na šta liči ova Snežana Petrović, kakav sajko Ja se takvih ozbiljno plašim. Depresija zrači sa Happy TV
Frank Pembleton Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Na šta liči ova Snežana Petrović, kakav sajko Ja se takvih ozbiljno plašim. Depresija zrači sa Happy TV Ova što vodi jutarnji na hepiju? Meni je ona bila odbojna i na stb kad je vodila jutarnji, mogu da zamislim sada...
Recommended Posts