Frank Pembleton Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 biljana sosko lukić tviter opozicionar šta je sledeće kemiš upravnik filharmonije Pa slušaj ona je na N1 u jutarnjem bila gost i analizirala "stanje u društvu"...Nego jel beše ona otišla od soska i sad je sa onim ćelavim muzikantom ...
Hella Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) ako si na tviteru, ne možeš je izbeći, svi je retvituju, svi je komentarišu, nju, sinišu kovačevića, biljanu lukić i čička. 4 jahača apokalipse. ko je ta lukić ove ostale znam zaboravi našao sam nije mi zanimljiva Edited December 6, 2016 by Hella
Tresko Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 B(eda)92: Kiks-boks revija u Novom Pazaru 29. decembra
aram Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Nego jel beše ona otišla od soska i sad je sa onim ćelavim muzikantom ... Davnih dana...
Joshua Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 ja, fala dragoj emigraciji, ne znam ni tu lukić ni tog čička. za kovačevića znam, al ne pratim opus. ns+ podizačica svesti mi je sasma dovoljna...
Tresko Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Lukićka je barem bila(ne znam da li je još), riba k'o avion.
svashtabezneshto Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 ja, fala dragoj emigraciji, ne znam ni tu lukić ni tog čička. za kovačevića znam, al ne pratim opus. ns+ podizačica svesti mi je sasma dovoljna... Stari Julovci, oboje. Tačnije, Lukić je bila udata za znamenitog Julovca. Nisu novi na sceni. (bilo je i priča da je Cecina najbolje drugarica.)
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) nego jel imamo informaciju što je pušten niz vodu miljuš iz sns nedeljnika ekspres. navodno zbog nekog intervjua zorane mihajlović, eno anđus galami po tw al ne mogu da ga uhvatim ni za glavu ni za rep, a daleko mi utorak kad će da elaborira Edited December 15, 2016 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Jbga taj ekspres nikad ni u ruke nisam uzeo, a ne da sam čitao... Dosta mi bilo par nekih naslova i odlomaka po netu... Ali šarena ekipa tamo bila... ....shit has hit the fan...
aram Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Vlada Srbije imenovala novinara Nina Brajovića za državnog sekretara za medije u Ministarstvu kulture i informisanja.
aram Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Sta ce jadan Mici sad, morace da se vrati na B92? Brinem, sto bi rekla gospa buba...
Frank Pembleton Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) Sta ce jadan Mici sad, morace da se vrati na B92? Brinem, sto bi rekla gospa buba... Ko, "kustos"? Pa ili kod Verana ili kod Tasovca , sad kad ga vrate u filharmoniju... Edited December 21, 2016 by Frank Pembleton
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 zar nije u fondaciji b92? ili kako se to već zove znam da honorarno sarađuje sa kabinetom™
Recommended Posts