vathra Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 pa jebi ga, nije bas da samo objasnjavas ako u svakoj drugoj recenici kazes "to tako mora" i "neizbezno". ne mora, nije neizbezno. mora samo se umre i se sere :D Да не мора не би по већини медија били затрпани звездама ријалитија.
aram Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 kakve sad veze imaju rijaliti persone sa ovim? pa one same salju svoje selfije iz klonje tabloidima pa posle vicu ju-ju...
April Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Fotoreporteri odbili da slikaju premijera ...ali u Brazilu
Weenie Pooh Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Pa znamo da nije ovde, već bi tenkovi uveliko tandrkali ulicama.
Reaktor Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Pa znamo da nije ovde, već bi tenkovi uveliko tandrkali ulicama. Već bi Gašić otkopčao šlic.
Caligula Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Caligula, Ne mora ništa. Ti možeš kod nas da napraviš televiziju koja će da pušta klasičnu muziku, francuske i ruske filmove, dovodi kulturne ljude u studio, i verovatno bi propao vrlo brzo jer bi to malo ko gledao Naravno, to smo imali pre trzisne ekonomije i uopste nije bilo lose (govorim o kulturnom i obrazovnom programu). I gledali su svi, cela SFRJ od 22 miliona ljudi. Poslusaj dnevnik iz npr. 1970te godine, cuces (zaista) informacije, cuces sjajnu dikciju, videces manire, analiticari ce (mene iznenadilo kada sam skoro gledao jbt, ja sam mislio bio totalitarizam) da daju vrlo inteligentan i balansiran pogled na aktuelnu situaciju... Eh. Ali jbg, odjednom je uletelo trziste i sada imamo medije (i zakone) po meri najglupljeg gradjanina Srbije, ma ko to bio. Hocu reci, ne mora nista ako je drzava normalna.
April Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Naravno, to smo imali pre trzisne ekonomije i uopste nije bilo lose (govorim o kulturnom i obrazovnom programu). I gledali su svi, cela SFRJ od 22 miliona ljudi. Poslusaj dnevnik iz npr. 1970te godine, cuces (zaista) informacije, cuces sjajnu dikciju, videces manire, analiticari ce (mene iznenadilo kada sam skoro gledao jbt, ja sam mislio bio totalitarizam) da daju vrlo inteligentan i balansiran pogled na aktuelnu situaciju... Eh. Ali jbg, odjednom je uletelo trziste i sada imamo medije (i zakone) po meri najglupljeg gradjanina Srbije, ma ko to bio. Hocu reci, ne mora nista ako je drzava normalna. plus 1
stoka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 jace je ovo KOJI STE VI JADNICI +1 Mada bi dobar bio i "koji ste vi degenerici" ...
pbg12345 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) +1 ili koji ste vi majmuni sa sve onim djb uratkom preko naslovnice Edited January 24, 2016 by pbg12345
James Marshall Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Koliko mi se kenja od ovog moralizatorstva, nije problem, neka bude treš medij, lovi klikove i šta već, ali na istom mjestu i seru "Won't somebody please think of the children?" i vijesti iz rijalitija Blic se brine za djecu
Prospero Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Naravno, to smo imali pre trzisne ekonomije i uopste nije bilo lose (govorim o kulturnom i obrazovnom programu). I gledali su svi, cela SFRJ od 22 miliona ljudi. Gledali bi i sad svi RTS3 kad ne bi imali mogucnost da gledaju bilo sta drugo. by Tapatalk
namenski Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Gledali bi i sad svi RTS3 kad ne bi imali mogucnost da gledaju bilo sta drugo. Izvini(te) sto se mesam, ali ceo post ciji si samo deo ekstrahovao, glasio je: Naravno, to smo imali pre trzisne ekonomije i uopste nije bilo lose (govorim o kulturnom i obrazovnom programu). I gledali su svi, cela SFRJ od 22 miliona ljudi. Poslusaj dnevnik iz npr. 1970te godine, cuces (zaista) informacije, cuces sjajnu dikciju, videces manire, analiticari ce (mene iznenadilo kada sam skoro gledao jbt, ja sam mislio bio totalitarizam) da daju vrlo inteligentan i balansiran pogled na aktuelnu situaciju... Eh. Ali jbg, odjednom je uletelo trziste i sada imamo medije (i zakone) po meri najglupljeg gradjanina Srbije, ma ko to bio. Hocu reci, ne mora nista ako je drzava normalna. Moze i drugacije: zar zaista i to nemajuci pojma niti uvida u kvalitet ovoga o cemu Caligula govori, verujes da ama bas nista iz tog medijskog mraka koji ovde pokusavas da provuces kao opstu karakteristiku, nije bilo nimalo kvalitetno? I to po svim poznatim kriterijumima koji su vazili onda, a vaze i danas. Nisam lican i ne budi mi zamereno, ali verujem da ovde ima ljudi koji ce 'ladno da te demantuju u tvrdnjama koje onako ofrlje bacas okolo vodjen, bojim se, motivima koji veze nemaju ni sa barem povrsnim pokusajem da se neke stvari, pojave i vremena ocene koliko-toliko objektivno. Cak i popljuvani 3. program koji pominjes i koji verovatno pamtis iz njegovih najgorih dana, mislim na 90-te, bio je svojevremeno uzor kreativnosti za neke, ako ne i sve danasnje tv programe.
vathra Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Нико да примети да Бали бег игра у новој серији.
Recommended Posts