Mil@n Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Stigao tv. Sve je super ali imam jedan glup poblem koji me izludjuje sa youtube aplikacijom. Kada odem na search prebaci me na ona slova. Sanse nema da ga pomerim samo za jedno slovo. Svaki klik levo ili desno ga proseta za 5-6 slova (uvek isti broj) Try this: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteapps&hl=en
katamaran Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) I kod mene je konstantan skok. Probao sam sa apdejtom firmvera ali se nista nije promenilo. Moram da priznam da mi je drago da cujem da je problem na vecem broju televizora jer to znaci da ce pre biti sredjen :) @Glas To je neka android aplikacija? Imam symbian telefon. Izbacice ovi verovatno brzo sredjen firmver a do tada cu po seljacki (google pa videos) Probacu ovo sa uparivanjem ali mi mlacenje sa telefonom ne zvuci previse primamaljivo :) hvala obojici. edit: jel moze u podesavanjima da se ubrza hod "misa" (pokrece se obicnim daljincem)u browseru? Malo previse vremena treba za setanje po ekranu. Edited August 14, 2014 by katamaran
Velocipede Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Nije jednostavno koristiti taj daljinski za bilo šta osim za klasične TV funkcije. Rešenje je ili magic remote koji je skup i ne bih ga nikad kupio da nije bio poklon uz TV ili aplikacija koju Glas pominje, koja je bolje rešenje ako kuckaš mnogo teksta, ali za to ti treba Android. Probaću kad budem pri TV-u da proverim podešavanja za hod "miša".
renne Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ovo je remote za LB seriju, sve radi savršeno. Ja nisam našao podešavanja za hod miša, mada kod mene radi više nego oky ali je 67x serija.
Velocipede Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Koliko se ova webOS platforma razlikuje od stare na LA seriji? Jesu nešto značajno promenili?
renne Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Prilično se razlikuje. I fora je što se podešavanja čuvaju na netu, pa kad se kod drugara uloguješš sa svojim nalogom dobiješ tvoja podešavanja.
katamaran Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ja ne znam ni da li je ovaj tv webOS. Na par mesta pise da jeste a meni se cini da nije.
renne Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Pa piše na kutiji da li jeste ili nije, i prilikom prvog uključenja, i u meni-general-About TV
katamaran Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Pise i na tarabi nesto Dosta cesto pise na njemu cinema 3d a nije 3d televizor. Sad cu da pogledam kutiju... edit: na kutiji pise smart ali ne vidim da se negde pominje webOS. Smart meni izgleda ovako i prilicno sam siguran da to nije webOS Firma od koje sam ga uzeo i jos par mesta unose zabunu Smart TV: Web OS,Launcher (Recent / Home / My apps) LG Store Live Menu: Recommended, Channels, Search, Recorded U sustini skroz nebitan momenat ali me je zaintrigiralo. edit: prijatno su me iznenadile neke domace aplikacije od starta. Nadam se da ima jos da se ubaci. Nisam ih ocekivao obzirom da sam podesio tv na Svajcarsku kako si me savetovao. Edited August 15, 2014 by katamaran
Ravanelli Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) šta kažete na ovo? Lg 42LA690S 3D Smart 400 hz http://www.kupujemprodajem.com/Lg-42LA690S-3D-Smart-400-hz-14773926-oglas.htm?filter_id=9031 Edited August 15, 2014 by Ravanelli
renne Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 To je bio najbolji odnos cena/kvalitet prošle godine. I najbolji LG 6xx serije
renne Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 katamaran, to je prelazna verzija, i nije webOS a od ove nove generacije ostaju aplikacije prehtodno odabrane zemlje, što je fenomenalna stvar
Mil@n Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 @Glas To je neka android aplikacija? Imam symbian telefon. Da, odlična je. Prstom po ekranu pomeraš kursor, kao mišem, a kada klikneš u neko polje gde treba typing, kucaš na telefonu. Jedino mi ide na nerve što nekad app izgubi kontakt sa tv-om pa opet povezivanje koje iskreno nisam nisam siguran kako se izvodi, msm to što treba da uradim uradim, ali nekad jednostavno ne vidi tv, jebem li ga. Ali sve u svemu, spas.
Velocipede Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 A možeš i da gledaš TV na android uređaju, što može da bude korisno u nekim situacijama...
Recommended Posts