renne Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ti si pretplacen na sve ovo ili ima neka druga fora? Netlix i Amazon na pretplatu, sve ostalo je free
renne Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 O jebo vas kurac, ne moze covek pohvatati sve te silne svemirske opcije. I sta koji kurac je sad T2? :D :D ubismote u polam Gli :D T2 je zemaljsko digitalno emitovanje
Dionysos Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ja sam to ranije imao na kompu, kako na tv da ga instaliram?! не може директ на тв, типичне опције су raspberry pi, стари лаптоп, или apple tv... има више опција од смартова и углавном раде боље... и испадне јефтиније
Singer Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ništa, ja ću uskoro (bogu hvala ) da promenim operatera pa ću da te cimam kako da nabudžim netflix, da ne učim sad unapred...
renne Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 I šta podrazumevaš pod "specijalizovani" sajt? evo ovo recimo
Mil@n Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 evo ovo recimo Htedoh te pitati na pp, ali kontam da bi i drugima koristilo, ako može neki kratki step by step kako aktivirati te servise? Ok, kontam da se unese DNS i pokrene aplikacija, tako barem kažu neki klipovi na YT, ali prvo, ne mogu uopšte da nađem netflix kao aplikaciju, možda bih mogao tek pošto promenim DNS? Uglavnom: - skinuti te aplikacije (i kako?) - doći do DNS-a? (i kako?) I jel to sve? I što više u detalje, zamisli da smo jako glupi. :D
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ubaciš DNS ili u ruter (ako želiš da ti svi uređaju u lokalu imaju taj DNS) ili samo u željeni uređaj pod postavkama mreže. Resetuje ruter i TV (uključ-isključ) Odeš u podešavanja TV-a i za zemlju servisa podesiš UK. Ponovo resetuješ TV Pojaviće ti se Netflix, BBC Player, BBC Sport i ostale aplikacije u sektoru za download, pod Premium kontestom. Registruj se na Netflix preko kompa pa se ona prijavi na TV-u
Mil@n Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ubaciš DNS ili u ruter (ako želiš da ti svi uređaju u lokalu imaju taj DNS) ili samo u željeni uređaj pod postavkama mreže. Resetuje ruter i TV (uključ-isključ) Odeš u podešavanja TV-a i za zemlju servisa podesiš UK. Ponovo resetuješ TV Pojaviće ti se Netflix, BBC Player, BBC Sport i ostale aplikacije u sektoru za download, pod Premium kontestom. Registruj se na Netflix preko kompa pa se ona prijavi na TV-u Živ biJo! Kad se registrujem na netflix, da li odmah mogu da pristupim sadržajima? Gde konkretno da nabavim taj dns? Čeprkao sam onaj sajt ali tamo se ne spominje netflix, a to mi najbitnije.
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Odmah možeš gledati, čim se registruješ. Kako ne piše, ideš pod Kanali i vidiš šta je sve dostupno, između ostalih i netflix
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Inače, ja sam danas instalirao i Crackle, besplatan je, ali zato moraju fa se istrpe reklame u toku filma
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Renne kaze ovaj, dakle on ili Samsung... Kupio. Kosta 599 KM, neko snizenje. Sve super za sad samo ne znam da li moze da se bira izmedju digitalnog i analognog signala? HRT 2 mi iskljucuju na digitalnoj dok na analognoj moze da se gleda, neke druge kanale uopste nemam na digitalnoj (ima i obrnutih slucajeva al to mi nije problem)... citao sam knjigu koja dolazi uz TV al' tamo nema nista korisno.
renne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 samo pustiš da ti iskenira i digitalne i analogne kanale, i on će ih sve pronaći, posle samo ideš kroz listu
renne Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Uspeo sam i zattoo.com da naeram da radi na webos-u.
katamaran Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) Kod LG televizora LN je od prosle godine a LB modeli iz ove? edit: rekao bih da je tako Renne ako moze preporuka za neki LG 32 inca do 40 000. Obavezno full hd edit: svidja mi se 32LN575S al se nisam usrecio kad sam uzeo LD (model iz 2010) 2011. godine Edited August 9, 2014 by katamaran
Recommended Posts