Jump to content

Televizori

Featured Replies

I kako to sa BBC funkcionise, jedva da sam ista razumeo? 

• Replies 3.5k
  • Views 331.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

Koji je najpovoljni smart model (cjena/kvalitet) 32" a da se moze pazariti u Srbiji?

recimo nešto ovakvo

Edited by renne

I kako to sa BBC funkcionise, jedva da sam ista razumeo? 

Nabaviš preko nekog od specijalizovanih sajtova DNS koji fejkuje mesto odakle si, u ruter uneseš taj DNS, na tv-u podesiš za zemlju Veliku Britaniji, instaliraš BBC Player i BBC Sport aplikaciju, i jednostavno pokreneš aplikaciju

Onda to izgleda ovako

epemu2yh.jpg

I ovako

2a5usane.jpg

наравно све то може и преко xbmc-а  :fantom:

наравно све то може и преко xbmc-а  :fantom:

Ja sam to ranije imao na kompu, kako na tv da ga instaliram?!

Nabaviš preko nekog od specijalizovanih sajtova DNS koji fejkuje mesto odakle si, u ruter uneseš taj DNS, na tv-u podesiš za zemlju Veliku Britaniji, instaliraš BBC Player i BBC Sport aplikaciju, i jednostavno pokreneš aplikaciju

A netflix? 

Ja sam to ranije imao na kompu, kako na tv da ga instaliram?!

Ne može na tv-u, a nema ni potrebe kada postoje sve aplikacije na samom tv-u

A netflix? 

Radi

nego kako može zakrivljeni televizor i kako to funkcioniše?

besprekorno™

diplomat_luxus_major_67_uhf_crt_1324210.

Netflix

ybehu9y9.jpg

Amazon

pymynu3u.jpg

5 demand

rarepy6u.jpg

Ne može na tv-u, a nema ni potrebe kada postoje sve aplikacije na samom tv-u

Radi

To sam skontao, samo me zanima kako. :) Po istom principu? I šta podrazumevaš pod "specijalizovani" sajt?

renne, jel to sve za "džabe"?

Netflix

ybehu9y9.jpg

Amazon

pymynu3u.jpg

5 demand

rarepy6u.jpg

Ti si pretplacen na sve ovo ili ima neka druga fora?

O jebo vas kurac, ne moze covek pohvatati sve te silne svemirske opcije. I sta koji kurac je sad T2? :D

Radi sve pod jednim DNS-om.

Nije sve. DNS se plaća oko 5CAD, netflix je jedan mesec free, posle zavisi šta želiš, ali je oko 7€ pretplata. BBC je free, 4vod je free, 5 demand je free, itv je free...