Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

E, gledam sad stranicu proizvoda na lg sajtu... Da li je potrebno (ili korisno na bilo koji nacin) registrovati proizvod, apdejtovati softver, itd?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Lg 42LN5400

ili

Samsung  40F5300

?

hvala :)

Posted

Dobro bre, jel mene neko zajebava, ili download ovog Smart sharea ide brzinom od 10KBps???

Posted

Pričaš o daunloudu sa sajta?

Posted (edited)

Da. Takodje, regovao sam tv preko sajta, dobio mejl, uradio konfirmaciju i kada pokusam da se sajninujem na tvu, kaze inkorekt.

Hejt za daljinski. Ok dugme je u centru, oko njega se izdizu strelice, a oko strelica (prakticno u istoj ravni) su smart, back, exit,... dugmici. Veoma lako se umesto strelice klikne na neki od njih

Hejt 2 - sort kanala. Prvo mi deluje potpuno idiotski uradjeno. Drugo, meni za search pokrije 2/3 ekrana pa ne vidim sta sam nasao. Trece, meni nestane nakon 10ak sekundi, pa moram ponovo sve da radim

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Edited by nbg4ever
Posted

Smartshare sam na kraju skinuo preko torenta. Radi.

3D je debakl, jer fajlovi koje sam skidao imaju onako side by side sliku, dok je sempl na tv-u mutan. Naravno, naocare ne reaguju u prvom slucaju. Mozda su potrebne one dual play, otkud znam.

YIFY izgleda ok, ali je zvuk primetno losiji od kvalitetnijeg ripa. Sliku sam namestao preko wizarda, a ostaje jos da probam i one definisane modove (cinema, itd). Mada, tu bi postojeci vlasnici mogli da posavetuju. Bice jos pitanja, toliko za sada

Posted

Ima li bežični način da slika sa kompjutera ode na tv?

Posted

Prvo što mi pada na pamet je widi. Možda ima nešto što je i šire rasprostranjeno.

Posted

Mislim da za taj WiDi moraš da imaš svašta nešto od Intela, od procesora do wifi adaptera :(

Mislio sam ako neko ima konkretno iskustvo, da je to uradio. Pomenuti LG je u pitanju koji ima u sebi WiDi ali džaba mi kada mi to kompjuter nema.

Posted

Guglaj "serviio"

Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока

Posted

Hvala, ali to nije ono što me zanima, te funkcije već imam preko Plex medija servera, Mene više zanima da li televizor mogu  da koristim kao drugi monitor, bez kabla, ako hoću da igram PES ili NBA 2k14...

Posted

je l' ti to rešava možda google  chromecast?

Posted

Chromecast je sa android uredjaja na chromecast koji je ubacen u HDMI ulaz Tv-a.