Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Šta je tu poenta, glasovne komande? Koliko je to upotrebljivo u praksi?

Posted

Претпостављам да је већ било оваквих питања ође, али ме искрено мрзи да тражим много уназад. Планирам да купим телевизор, па шта ми препоручујете? Која марка, шта треба да има и то. Хвала унапријед :)

Posted

Koliko para imas, koju velicinu ekrana zelis?

Posted

Па шта знам, 250-300 евра, можда више. За величину нисам сигуран, не бих баш преко 50 инча.

Posted
23 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ti ga imaš? (magic remote)

da,  mnogo dobra stvar, ubrzava trazenje, biranje, kucanje..

Posted

Zaintrigirao si me, baciću oko na jućub, sigurno ima tutorijala.

Posted (edited)

Ne treba magic remote pored LG TV PLUS aplikacije... Carska stvar. Pogotovu za korišćenje mobilne tastature za pretrage i ostalo umesto suludog skakanja od slova do slova na tv-u.

Meni je poslednji software 05.30.20, koji je to web os, ne kontam. Kada sam kupio, bio je 3. Tačnije, zanima me da li ću dobiti 4. :D

Edited by Mil@n
Posted
9 hours ago, jms_uk said:

Izgleda da kod BC grupe nema placanja karticom online

https://www.bcgroup-online.com/textovi/uslovi-placanja

Nezavisno od toga, je li ovo ok TV za nezahtevnog korisnika [neki VOX je u pitanju]?

Jeste OK, za nezahtevne, za bake, deke, za kuhinju i tako to

8 hours ago, Mil@n said:

Ne treba magic remote pored LG TV PLUS aplikacije... Carska stvar. Pogotovu za korišćenje mobilne tastature za pretrage i ostalo umesto suludog skakanja od slova do slova na tv-u.

Meni je poslednji software 05.30.20, koji je to web os, ne kontam. Kada sam kupio, bio je 3. Tačnije, zanima me da li ću dobiti 4. :D

Nećeš

Posted

da li je moguće koristiti pacove za surfovanje na pametnim televizorima, bežične ili klasične usb glodare?

Posted

Ок, обишао сам мало радње по граду и сконтао отприлике шта тражим. Смарт 32 инча. Који ми препоручујете @renne @Jeremija и зашто не Тошиба :D

Posted

Samo jedan savet: ako nije do para, pogledaj ipak neki 42". 32" je stvarno malo, koliko god ti se činilo da je 42" preveliko, veruj mi da nije. Ako je do para, zanemari ovaj post :D

Posted

Није до пара већ до простора. Имам неких 100 цм ширине простора, дакле 80-90 цм може бити ширина тв и ту ми се једино уклапа 32".