April 12, 201410 yr novobeogradske članske inače ja u taj aman koji valk spominje ulazim samo da kupim hranu i posim za mačke. Meso im je katastrofa
April 12, 201410 yr http://novibeograd.rs/novobeogradski-klub Evo, pisala sam dole na chit chatu juče valjda. Potpuno je besplatna i, naravno, ne plaća se održavanje pa što da ne, kad se već ima pravo na to.
April 12, 201410 yr Lako je vama kad vam to obezbedili. Ja kod Cvetka malo preplatio zelenis jutros, ali nisam imao vremena da jurim okolo
April 12, 201410 yr danas na s.merkatoru tri veze luka 40 dinara, rotkvice 15, najskuplja ljuta, 30 dinara
April 13, 201410 yr dje si maheeme, puska te ubila. nemas vremena da se javis od silnog didjejisanja?
April 13, 201410 yr how yes no. turneja po severnim amerikama i australiji pa ne stižem odem na pijacu i gledam to povrće pa mi dođe da vučem ljude za rukav: "ne jedi to - nije to to. nema to ukusa ni strukture...krompir ti je kocka...o luku da ne govorimo. to ima neke nove slojeve, ne moš ga iseći kolko klizi pod nožem..."serem, ima dobar paradajz za 400din/kg
April 13, 201410 yr jes probao? ukus zla... edit: mislim da ima najpribližniji ukus trave sa livade Edited April 13, 201410 yr by maheem
April 13, 201410 yr otprilike, samo sto sam drcan pa kupim ponekad. doduse, napravim vocnu salatu tako sto dodam jedan kivi, jednu jabuku i jednu bananu pa jagode svojom bojom ulepsaju salatu.
April 13, 201410 yr how yes no. turneja po severnim amerikama i australiji pa ne stižem odem na pijacu i gledam to povrće pa mi dođe da vučem ljude za rukav: "ne jedi to - nije to to. nema to ukusa ni strukture...krompir ti je kocka...o luku da ne govorimo. to ima neke nove slojeve, ne moš ga iseći kolko klizi pod nožem..." serem, ima dobar paradajz za 400din/kg da! crni luk nowadays ima onaj klizav i žilav sloj ispod same kore, kad to skineš ostane ti dve trećine upotrebljivog luka. nekada to nije bilo.
April 13, 201410 yr nekada to nije bilo. ti bas usao u godine:) btw krenuo na zemunskoj pijaci onaj koziji kackavalj o kojem sam pricao, ima z biberom, ima z alevom, z lesnikom i jos neke okuse - dakle oko 1000 dinara je kilo ali vredi bez preterivanja pet puta vise. Dobar za narendati preko vecine jestivih stvari a moze i sam da se gricka, jak, pun i prirodan ukus. Ja ga drzim u frizideru na vazduhu bez pokrivanja, ume da se stvrdne kao kamen a tad je ukus najintenzivniji. Preporucujem z alevom. U istom je redu gre i tetka Kaja, skroz ka opstini, pretposlednja (otprilike) tezga levo. Ima istaknuto papirche "kozji sir" (ni mlad kozji nije los) Edited April 13, 201410 yr by Caligula