beyoncé Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 ko siže mogućnosti ostrva ppp danijelu (ajantu) jedino nedostaju originalne opservacije na temu ljubavi i seksa, ostalo je tu
Zverilla Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 To je inače standardno kako se kod nas radi, zato već godinama ne može da padne cena brokoliju koji je jeftiniji u Holandiji nego ovde. brokoli je zajeban za uzgojiti u srbiji. moji ga seju u basti svake godine ali veoma cesto iz odlicne biljke ne bude "ploda" (samo list, nista cvet). a jedan od glavnih razloga za to su visoke temperature tako da, holandija jeste mnogo bolje mesto za uzgoj brokolija od srbije :)
nisam ja Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 A jebiga. Holandija za poljoprivredu je ko holivud za film.
Haralampije Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 brokoli je zajeban za uzgojiti u srbiji. moji ga seju u basti svake godine ali veoma cesto iz odlicne biljke ne bude "ploda" (samo list, nista cvet). a jedan od glavnih razloga za to su visoke temperature tako da, holandija jeste mnogo bolje mesto za uzgoj brokolija od srbije :) Deca bi sad rekla; Eto vidis, da to valja da se jede, raslo bi kod dede u basti :0.6:
halloween Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 U Maxiju ogromni super kaki na sniženju 110 din/kg. Svaki dan po 2-3 komada, postala sam ozbiljan fan ovog voća, na drugi pogled. Blago sam dodirnula svaki u gajbici da bih uzela najzreliji, neka žena me je gledala prezrivo kao da sam pipačica hleba.
Lancia Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jel neko koristi, kupuje kamut psenicu? Ovde je hvale do neba u poslednje vreme.
Lancia Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Prvi put čujem Te za leba, te za salate, kojekakva jela, pogotovo za one koji se puno trose poput sportista, Darling i tako tih. Navodno i nutricionista Valensije samo time kljuka svoje fudbalere.
aram Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 ma to neka zitarica stara 6000 godina, bla, bla. pomodarstvo, uglavnom. hipsteri. ovde je moderno dinkel brasno, kod nas ga zovu spelta. ista prica, hiljadama godina stara zitarica, gajila se u mesopotamiji...
renne Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 da, ovde ne može da se živi od spelte sranje kao takvo
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 ima neka nova mesara u a bloku. ljuti fenseraj, kao i cene, a kvalitet kao nigde u gradu. bar mi tako rečeno jel posetio neko?
Frank Pembleton Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Jeste Manzoni, hvalio ga Gayya ...Njemu je žena ili Ruskinja ili gruzijka...Liči mi i da je on tako neki...Jeo sam kod prijatelja na roštilju njegove kobaje, dobre su bile.Za ostalo ne znam...Imaju onlajn naručivanje i dostavu......shiit has hit the fan....
ivy Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 jel zna neko zasto su tikvice 90-100 din u julu? skandal!
Recommended Posts