Jump to content
IGNORED

Pomoć azilantima - PPP akcija

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

mozda nesto od hrane tipa-kafa,konzerve,pirinac,socivo,mozda i neki zacini ako tamo kuvaju za sebe..

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

81

• yolo

23

• giuseppe

17

• đorđe geprat

13

Posted

Kafa u svakom slučaju, da. Stavljeno na spisak,Pitaću danas kako stoje stvari sa kuvanjem, da ne nosimo džabe.

Posted

kafa i cigare za sve pare, ostalo su im izgleda obezbedili lokalci u raškoj

Posted

Treba u Bogovadji svega osim hrane, kuhinja Crvenog krsta tamo pravi tri obroka dnevno, opet sam gnjavio Komesarijat.Stvari stoje ovako, procenjujem da nam trebaju tri automobila, za sada imamo toliko, plus jos neke u rezervi ako neko otkaze.

Posted

Tople kape i rukavice, prodato.

Posted
Tople kape i rukavice, prodato.
Duge gaće? Ljudi su došli iz toplih krajeva, njima je ovde smrz.
Posted

VItamin C, ili neke od vitaminskih komplekas, šumećih

Posted

mozda nekoliko minijaturnih kineskih tranzistorcica, mozda nadju neku odgovarajucu muziku, a i ziva rec u ril tajmu i utisak da si deo neke zajednice koja u tom trenutku isto to slusa

Posted

Poziva se Dabovic na pp. Iskopao sam neke stare jakne.

Posted

Svaka čast i poštovanje na odzivu, jedan je gepek juče bio pun a koliko sam razumeo, ide se sa tri automobila. Srećan put danas, vozite pažljivo!

Posted

Konvoj prošao kroz Pazovu oko 08.40. Mogu da kažem da je i ovaj gepek pun, i to ne samo gepek već i sve iza prva dva sedišta. :)

Posted

Evo nas ispred Tempa na Adi, kupljeno svašta. Konvoj ima 4 automobila :)

Posted

Kupljeno je vaistinu svasta, sve sa spiska and then some, i ostalo nam je novca, oko 30.000. Cenim da cemo moci da odemo jos jednom za nekoliko nedelja, azilanti stalno dolaze, a sa tim parama se moze jedan gepek napuniti higijenskim sredstvima i drugim potrebama.