December 17, 20195 yr Samo da se napomene da je ovo sinoć Insajder produkcija. Tj. N1 samo emituje... ... Shiit has hit the fan...
December 22, 20195 yr ukljucili su nas na cro n1, da gledamo rezultate izbora. jel zna neko zasto i inace nemamo na sbb cro n1, bosanski imamo?!
December 22, 20195 yr U čemu je fora, na njihovom sajtu (srpskom) se uopše ne pominju hrvatski izbori, kao da ih nema, smaraju sa standardnim gnjavatorskim temama? Smradovi.
December 22, 20195 yr 1 hour ago, darling said: ukljucili su nas na cro n1, da gledamo rezultate izbora. jel zna neko zasto i inace nemamo na sbb cro n1, bosanski imamo?! Bosanski je stavljen na D3 kao zamena za OBN, RTRS, ATV i BN koje je Telekom prisvojio. Na EON-u mogu da se gledaju sva 3 N1.
December 23, 20195 yr 11 hours ago, msv said: Bosanski je stavljen na D3 kao zamena za OBN, RTRS, ATV i BN koje je Telekom prisvojio. Na EON-u mogu da se gledaju sva 3 N1. kako? na kom kanalu je hrvatski?
December 23, 20195 yr d3 mini sad gledam na eon aplikaciji, koju doplaćujem nešto oko 200rsd, tamo imam sva tri kanala
December 24, 20195 yr On 23.12.2019. at 16:06, vememah said: A imate Eon prijemnik, ne D3? pa sad nisam se baš školovala za to znam da plaćam paket eon light i da je samo to moglo da se izabere pre dva meseca. ne daju više d3, to sam imala pre pa sam dala majci. valjda je eon prijemnik ako su mi uvalili paket koji se zove eon... nemam pojma ni šta je aplikacija. pokušavala sam da razumem ali nisam uspela.
December 26, 20195 yr bili su bušni na neku skriptu izgleda, poslednjih dana su im lupali okrugle cifre po 500, 1000, 1500 odjednom, čim se pojavi komentar