slepa živana Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 12 hours ago, mjone said: Haha, to mi je odmah palo na pamet, to je taj stil, to je ta gluma ... realno svi iz LDP-a su govna, pre ces u SPS-u normalnog coveka da nadjes nego u LDP-u tačno sam odmah videla da je digitalni nomad ova novinarka je par puta zatreptala i zakolutala očima u neverici šta baljezga, bukvalno da li je lud ili je glup.
Frank Pembleton Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Inače to je isoba koja je poslala onaj izmenjeni nacrt medijske strategije, pa je Pantela posle peičala da je "neko iz kabineta" poslao... ... Shiit has hit the fan...
slepa živana Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Inače to je isoba koja je poslala onaj izmenjeni nacrt medijske strategije, pa je Pantela posle peičala da je "neko iz kabineta" poslao... ... Shiit has hit the fan... eto. pa zar to ne bi uradio neko baš zaista retardiran. on je ilustracija za izreku, glupost je neuništiva.
duda Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Kakvo seciranje megatrenda i slimine diplome Santovac Šarčević pobrkao slinu i malog
gagilija Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Sa sve Milom Alečković. Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Frank Pembleton Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 I na kraju nikom ništa...Eto kakvo smo društvo i dokle smo stigli...U iole normalnoj zemlji ovde bi pala ostavka/smena ministra, katanac na megableju i... Baš me zanima da li će ovi izdržati da se "prave mrtvi" ... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 A ko će da ga osudi? Pa čuveno srpsko znalaženje hehehe. Zajebi sistem, završio faks a knjigu nije ni vido. Legenda.
gospa buba Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 ali treba da ode napolje i sedne sa nekim likovima, koji su chuli i sada znaju. da nece da im objashnjava? kako ce tachno da objashnjava, da ga mrze, da je bu kesa od univerziteta? da se svete gazdi preko njega? moze da se desi da su apsolutno svi koje ce sresti apsolutno isti olosh, ali josh uvek nisu ukrali doktorat. ili se bar josh ne zna da jesu. chovek koji vodi policiju i chovek koji vodi finansije. bojim se da je to u ozbiljnom svetu malo neprijatno a mozda ni tamo nema veze, sve dok igra na muziku. u svakom sluchaju, moja matichna kuca, nasha kuca, donela je odluku. ja to znam i on to zna. sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 ali treba da ode napolje i sedne sa nekim likovima, koji su chuli i sada znaju. da nece da im objashnjava? kako ce tachno da objashnjava, da ga mrze, da je bu kesa od univerziteta? da se svete gazdi preko njega? moze da se desi da su apsolutno svi koje ce sresti apsolutno isti olosh, ali josh uvek nisu ukrali doktorat. ili se bar josh ne zna da jesu. chovek koji vodi policiju i chovek koji vodi finansije. bojim se da je to u ozbiljnom svetu malo neprijatno a mozda ni tamo nema veze, sve dok igra na muziku. u svakom sluchaju, moja matichna kuca, nasha kuca, donela je odluku. ja to znam i on to zna. sent from bubamoto Sve si u pravu.Zato je bilo bitno da se odluka donese.Na sednici. Sa ozbiljnim ljudima potpisanim ispod.Svako nek uradi svoje... ... Shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Mića prodo Megatrend, crva nije ni bilo.
Recommended Posts