Frank Pembleton Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Biće veselo!Mada možda dođe do sukoba levica-desnica... ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 A soundtrack emisije: Haustor - Neobičan dan
Jumanji Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Možda nas iznenade, kao prošlog četvrtka Serž sa svakičas: Tako je!
duda Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) Boško je bezobrazan. Ne može se sa njim praviti normalan dijalog. Isto se ponaša kao sns stoka. Ed Shvatio ovaj nastup kao svoj epp. Lepo mu kaže Bakić da režim greši što ga ne pušta na RTS svaki dan Edited November 7, 2019 by dùda
nisam ja Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 I ne treba da izbacuje. Šta će nam još umivenih fašova?
pt 2.0 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 25 minutes ago, dùda said: Shvatio ovaj nastup kao svoj epp. izgleda. sve vreme gledam i u fazonu sam wtf ti je, čoveče? bukvalno van kontrole, a bez vidljivog razloga. još ga je bakić i štedeo - dok nije preterao...
gospa buba Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 crna zeno hodash po tankom sent from bubamoto
duda Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Jbt baš sam se skenjala. Pa koga mi imamo za borbu protiv mraka ? Boška dverjanina, Bastaća glupaka- ludaka, Jeremića manekena, Radula za koga ni ne znam šta da kažem toliko je čudo od čoveka, Đilas mu još dođe kao neka gromada u tom šarenom društvu. A Bakić ume baš fino to da potvrdi
duda Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Just now, ordi said: Sergeja si zaboravila Pravo zboriš To je ta sila neočekivana
Recommended Posts