Jump to content

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

On 9. 10. 2017. at 11:19, darling said:

jel ima jos fanova prajm tajma? ne znam koji mi je bolji, domagoj il borna. uvek mi je zao sto se ne bave srbijom.

jel misliš na domagoja margetića?
  • Replies 3k
  • Views 354.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

• Ovo važi samo za ljude koji umeju da razluče tačnu od netačne ili propagandističke informacije. A takvih je malo.   Osim toga, laik poput mene misli da TV mora da ima i obrazovnu komponentu,

• Fakundo Sava
    Fakundo Sava

Da je kopanje loše na današnji dan zvao bi se Akopije a ne Prokopije

Posted Images

ne, na domagoja zovka, ovog

https://www.facebook.com/TheDomagojZovak/

kad sam prvi put naletela na prajm tajm na hrtu, secam se da sam pomislila: blago zemlji u kojoj ovo pustaju na javnom servisu. posle tri nedelje su ih ukinuli  :lolol:  al ne oni s kojima su potpisali ugovor, nego je posle izbora doslo do smena na televiziji, pa su odleteli i oni.

to na hrtu je bilo genijalno, s gostima koje su zajebavali, potrazite po netu. ovo na n1 je drugacije, ali i dalje odlicno. mnogo ih volim. 

mislim da bih se s domagojem i druzila. borna deluje da ne skida odelo, tako da mi nije za kafanu :D

trazite njihove klipove kao news bar i prime time. ovaj je super. 

https://www.youtube.com/channel/UCYBXVTm91Xh5wvgeCQXx-Cw

Edited by darling

Borna nosi sako a dole šorc :D

onda moze i on u kafanu :D

Edited by darling

mislim da nemam zivce za njih, suvishe mi liche na nas, a nas mi je ful dosta :lolol:

...

Edited by Malkmus

• 2 weeks later...

Ladno tonac (ili režiser, ko već) sam sebe nekako ubacio preko programa koji trenutno ide, evo zove nekog Dragomira već nekoliko minuta :D

On 26. 10. 2017. at 15:08, James Marshall said:

Ladno tonac (ili režiser, ko već) sam sebe nekako ubacio preko programa koji trenutno ide, evo zove nekog Dragomira već nekoliko minuta :D

U kom trenutku? U kojoj emisiji?

Mislim preko HR dnevnika, tad kad sam i komentarisao

On 26. 10. 2017. at 17:43, James Marshall said:

Mislim preko HR dnevnika, tad kad sam i komentarisao

To je uletelo probanje veze sa kabinom za prevodioca za onog nemačkog pisca što je bio gost kasnije...

Odlicni ovi News bar :D

On 28. 10. 2017. at 7:51, John Coltrane said:

Odlicni ovi News bar :D

Rekoh ja...

Oštri su...

On 26. 10. 2017. at 18:32, Frank Pembleton said:

To je uletelo probanje veze sa kabinom za prevodioca za onog nemačkog pisca što je bio gost kasnije...

Ni na RTS-u se nisu proslavili sa tehničkim aspektima njegovog gostovanja (prevodiocem, u svakom momentu svi čuju sve, i njega i prevodioca i voditeljku, kakofonija)

To su sumanute ideje novopečenih urednika/novinara koji su impresionirani "šta nam sve tehnika donosi" .

Kao da je problem snimiti intervju sa njim i prevesti lagano i razumljivo...

Neverovatan amaterizam i neshvatanje medija u kom radiš.

...shit has hit the fan...

Meni se čini da je sa piscima sto puta bolje simultano prevoditi zato što se tako u startu shvata da to nije savršen prevod.

Savršen prevod ionako ne postoji, tako da simultano prevođenje u startu šalje poruku da je to samo nekakav prevod nekakvog razgovora sa piscem. Ništa bitno i nimalo precizno.