Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

Zena je idiot. Gledao sam intervju sa dr fritzom u puli, kao da ja sad odem u honduras da pravim s nekim lokalnim seljakom intervju o prinosu psenice u uslovima kontrolisane vlaznosti u severnom hondurasu. 

• Haha 1
Posted
56 minutes ago, MocaVukotic said:

Zena je idiot. Gledao sam intervju sa dr fritzom u puli, kao da ja sad odem u honduras da pravim s nekim lokalnim seljakom intervju o prinosu psenice u uslovima kontrolisane vlaznosti u severnom hondurasu. 

Jbga uhvatila je još veće budale nego što je ona "u mašinu". I sad ih cedi i muze...

Ne bi mi smetalo da to ne smanjuje prostor za ljude koji zapravo znaju nešto...

• +1 1
Posted (edited)

Rekordna gledanost N1 u novembru, najgledaniji kablovski kanal u Srbiji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži]

Televizija N1 je u novembru zabeležila rekordnu gledanost i pozicionirala se kao najgledanija kablovska televizija u Srbiji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži], a treća među svim TV stanicama u zemlji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži], pokazuju merenja TV Beata [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži].

N1 je na nivou celog meseca zabeležila share 9,14%. U SBB mreži su gledanije bile javni servis i televizija Pink. Na četvrtom mestu je bila Nova S sa share-om 9,04 % a slede televizija Prva i Sport Klub. Televizije sa nacionalnom frekvencijom Happy i B92 su, kako pokazuju podaci TV Beata, imale manje od 3%.

N1 je u novembru realizovao mnogo sati vanrednog programa nakon pada nadstrešnice u Novom Sadu i pogibije 15 ljudi. Ovi teški trenuci još jednom su potvrdili koliko je građanima važno da imaju verodostojan izvor informacija.

„Novembarski rezultati gledanosti pokazuju da publika u kriznim situacijama prepoznaje N1 kao najpouzdaniji izvor informacija. Ovo je bio mesec u kojem smo imali najduži neprekidni breaking program – više od osam sati – povodom tragedije u Novom Sadu. Pratili smo sve turbulentne događaje koji su usledili, otkrivali detalje o uzrocima nesreće i osvetljavali političku i društvenu krizu koja je usledila. Bez skrivanja i kalkulisanja, uz vanredno i neumorno angažovanje svih naših zaposlenih, donosili smo istinu. Publika je to prepoznala, a mi smo ponosni na ključnu ulogu koju N1 ima u informisanju građana Srbije.“, izjavio je programski direktor N1 Igor Božić.

U danu kada je u Novom Sadu organizovan veliki skup građana koji su odali poštu ljudima stradalim na Železničkoj stanici nakon čega su usledili neredi u gradu N1 je, koji je neprekidno izveštavao sa svih lokacija u Novom Sadu, imao share [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži] od 20%.

Zahvalni smo što naši gledaoci i čitaoci prepoznaju N1 kao nezavisnu i objektivnu televiziju čiji se urednici i novinari iz dana u dan trude da svoj posao obavljaju na najprofesionalniji mogući način.

https://n1info.rs/vesti/rekordna-gledanost-n1-u-novembru-najgledaniji-kablovski-kanal-u-srbiji/

Lmd72SQ.jpeg

4su8ydS.jpeg

SK1 se fino strmoglavio za godinu dana.

Edited by vememah
Posted

sasvim očekivano s obzirom na to da sem Evrolige i motosportova nemaju bukvalno ništa da ponude

Posted (edited)

A prošle godine su imali?

Biće da su istekli ugovori svima onima koji se za operatera odlučuju primarno zbog sporta.

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

pa ne znam, ja i dalje imam SBB i SK, ali sve manje palim SK, ranije sam to po navici radio, ali sad bukvalno samo za neku EL upalim. Mislim da ima malo i generalno do sportskih kanala uopšte i toga da je sad i inflacija tog sadržaja i to da se dosta toga vrti preko neta. 

• +1 1
Posted

živ nisam da upoznam nekog ko je promenio sbb a da to nije samo sport tj ponuda arene.

ne poznajem nikoga, ne iskljućujem da postoji.

Posted

Pa većinom su prelazili na MTS zbog 12+ meseci za dinar. Manje zbog Arene.

• +1 2
Posted
17 minutes ago, fusion_ said:

Pa većinom su prelazili na MTS zbog 12+ meseci za dinar. Manje zbog Arene.

Ako se ne varam, u jednom momentu su i SBB i mts i Yettel nudli 12 meseci za po dinar.

Posted
58 minutes ago, vememah said:

A prošle godine su imali?

Biće da su istekli ugovori svima onima koji se za operatera odlučuju primarno zbog sporta.

Đoković batalio tenis 

Posted
23 minutes ago, copkillah said:

Ako se ne varam, u jednom momentu su i SBB i mts i Yettel nudli 12 meseci za po dinar.

Ja sam izboksovao 15 meseci po dinar sbb (upravo u oktobru istekla promocija), a na pozajmljenom supernova nalogu imam arene. Na arenama gledam samo ABA ligu i po neki derbi PL. 

Svakako ne bih menjao operatera zbog sporta. Ako budem opet uspeo da se nagodim sa sbb, ostajem kod njih. 

• 4 weeks later...
Posted

Jbte ova Nataša Mijušković ne može dve rečenice da izgovori a da se ne zakašlje

I tako minimum poslednjih 10 godina

Kad je vidim instant počne da me grebe grlo

Posted
44 minutes ago, booyaka said:

Jbte ova Nataša Mijušković ne može dve rečenice da izgovori a da se ne zakašlje

I tako minimum poslednjih 10 godina

Kad je vidim instant počne da me grebe grlo

Nataša Mijušković?