MocaVukotic Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Zena je idiot. Gledao sam intervju sa dr fritzom u puli, kao da ja sad odem u honduras da pravim s nekim lokalnim seljakom intervju o prinosu psenice u uslovima kontrolisane vlaznosti u severnom hondurasu. 1
Frank Pembleton Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 56 minutes ago, MocaVukotic said: Zena je idiot. Gledao sam intervju sa dr fritzom u puli, kao da ja sad odem u honduras da pravim s nekim lokalnim seljakom intervju o prinosu psenice u uslovima kontrolisane vlaznosti u severnom hondurasu. Jbga uhvatila je još veće budale nego što je ona "u mašinu". I sad ih cedi i muze... Ne bi mi smetalo da to ne smanjuje prostor za ljude koji zapravo znaju nešto... 1
vememah Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 (edited) Quote Rekordna gledanost N1 u novembru, najgledaniji kablovski kanal u Srbiji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži] Televizija N1 je u novembru zabeležila rekordnu gledanost i pozicionirala se kao najgledanija kablovska televizija u Srbiji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži], a treća među svim TV stanicama u zemlji [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži], pokazuju merenja TV Beata [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži]. N1 je na nivou celog meseca zabeležila share 9,14%. U SBB mreži su gledanije bile javni servis i televizija Pink. Na četvrtom mestu je bila Nova S sa share-om 9,04 % a slede televizija Prva i Sport Klub. Televizije sa nacionalnom frekvencijom Happy i B92 su, kako pokazuju podaci TV Beata, imale manje od 3%. N1 je u novembru realizovao mnogo sati vanrednog programa nakon pada nadstrešnice u Novom Sadu i pogibije 15 ljudi. Ovi teški trenuci još jednom su potvrdili koliko je građanima važno da imaju verodostojan izvor informacija. „Novembarski rezultati gledanosti pokazuju da publika u kriznim situacijama prepoznaje N1 kao najpouzdaniji izvor informacija. Ovo je bio mesec u kojem smo imali najduži neprekidni breaking program – više od osam sati – povodom tragedije u Novom Sadu. Pratili smo sve turbulentne događaje koji su usledili, otkrivali detalje o uzrocima nesreće i osvetljavali političku i društvenu krizu koja je usledila. Bez skrivanja i kalkulisanja, uz vanredno i neumorno angažovanje svih naših zaposlenih, donosili smo istinu. Publika je to prepoznala, a mi smo ponosni na ključnu ulogu koju N1 ima u informisanju građana Srbije.“, izjavio je programski direktor N1 Igor Božić. U danu kada je u Novom Sadu organizovan veliki skup građana koji su odali poštu ljudima stradalim na Železničkoj stanici nakon čega su usledili neredi u gradu N1 je, koji je neprekidno izveštavao sa svih lokacija u Novom Sadu, imao share [na pametnim prijemnicima u SBB-ovoj kablovskoj mreži] od 20%. Zahvalni smo što naši gledaoci i čitaoci prepoznaju N1 kao nezavisnu i objektivnu televiziju čiji se urednici i novinari iz dana u dan trude da svoj posao obavljaju na najprofesionalniji mogući način. https://n1info.rs/vesti/rekordna-gledanost-n1-u-novembru-najgledaniji-kablovski-kanal-u-srbiji/ SK1 se fino strmoglavio za godinu dana. Edited December 11, 2024 by vememah
James Marshall Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 sasvim očekivano s obzirom na to da sem Evrolige i motosportova nemaju bukvalno ništa da ponude
vememah Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 (edited) A prošle godine su imali? Biće da su istekli ugovori svima onima koji se za operatera odlučuju primarno zbog sporta. Edited December 11, 2024 by vememah 1
James Marshall Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 pa ne znam, ja i dalje imam SBB i SK, ali sve manje palim SK, ranije sam to po navici radio, ali sad bukvalno samo za neku EL upalim. Mislim da ima malo i generalno do sportskih kanala uopšte i toga da je sad i inflacija tog sadržaja i to da se dosta toga vrti preko neta. 1
Eleniko Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 živ nisam da upoznam nekog ko je promenio sbb a da to nije samo sport tj ponuda arene. ne poznajem nikoga, ne iskljućujem da postoji.
fusion_ Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Pa većinom su prelazili na MTS zbog 12+ meseci za dinar. Manje zbog Arene. 2
copkillah Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 17 minutes ago, fusion_ said: Pa većinom su prelazili na MTS zbog 12+ meseci za dinar. Manje zbog Arene. Ako se ne varam, u jednom momentu su i SBB i mts i Yettel nudli 12 meseci za po dinar.
Fakundo Sava Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 58 minutes ago, vememah said: A prošle godine su imali? Biće da su istekli ugovori svima onima koji se za operatera odlučuju primarno zbog sporta. Đoković batalio tenis
smooth.Op Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 23 minutes ago, copkillah said: Ako se ne varam, u jednom momentu su i SBB i mts i Yettel nudli 12 meseci za po dinar. Ja sam izboksovao 15 meseci po dinar sbb (upravo u oktobru istekla promocija), a na pozajmljenom supernova nalogu imam arene. Na arenama gledam samo ABA ligu i po neki derbi PL. Svakako ne bih menjao operatera zbog sporta. Ako budem opet uspeo da se nagodim sa sbb, ostajem kod njih.
Dsnake Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Kaže Jelena Stupljanin: "Razlike su velike i u donsou na prthodne i u odnosu na 96. ja sma govroial prehtodnih godina da nev ididm kakao bi maldi uostpe moglid a izadju an rpethodne pretoreste jer su uglavnom dobijali vesti preko telefona" https://n1info.rs/vesti/stupljanin-o-studentskim-blokadama-to-je-energija-mladosti-i-bunt-ovo-je-trenutak-na-koji-treba-da-obratimo-paznju/ 1
booyaka Posted January 4 Posted January 4 Jbte ova Nataša Mijušković ne može dve rečenice da izgovori a da se ne zakašlje I tako minimum poslednjih 10 godina Kad je vidim instant počne da me grebe grlo
Frank Pembleton Posted January 4 Posted January 4 44 minutes ago, booyaka said: Jbte ova Nataša Mijušković ne može dve rečenice da izgovori a da se ne zakašlje I tako minimum poslednjih 10 godina Kad je vidim instant počne da me grebe grlo Nataša Mijušković?
Recommended Posts