July 27, 20231 yr 41 minutes ago, ragasto said: Excel kaže da brojke padaju ili stagniraju i onda dobijemo tekstove tipa Celog života ste pogrešno vezivali pertle. Taj sam. I iz inata necu da kliknem da vidim kako je pravilno vezivati..
July 31, 20231 yr Ovih dana repriziraju serijal "Mediji u Srbiji: Hronika propadanja". Vredi ponovo pogledati.
August 1, 20231 yr 10 hours ago, fusion_ said: Ovih dana repriziraju serijal "Mediji u Srbiji: Hronika propadanja". Vredi ponovo pogledati. To je dostupno u EON video klubu, sve epizode.
September 18, 20231 yr Emisija Danice Vučenić prebačena u jutarnji termin, od 9.20h Edited September 18, 20231 yr by msv
September 19, 20231 yr 15 hours ago, msv said: Emisija Danice Vučenić prebačena u jutarnji termin, od 9.20h Mislio sam d ajutranje emisije treba da razbude, ne da nam produze spavanje Spoiler Glupa fora, ali nisam mogao odoleti
September 19, 20231 yr Ako se dobro sećam tako je bilo i na B92, njena emisija je išla posle jutarnjeg dnevnika, npr u 08.30h ili 09h.
October 2, 20231 yr 14 minutes ago, DrIlic said: Isti taj snimak sa sve krolom, upravo i na nesrećnom Hepiju. da nije neka obaveza, zato što je n1 podružnica, pa da moraju taj snimak da puštaju?
October 3, 20231 yr N1 aplikacija za mobilni od juče ujutro je poslala, brat bratu, 30 push notifikacija. A telefon (bar moj) podržava ukupno 9, što znači da se one najstarije gube. I niti sam ja pročitao najvažnije vesti jer su ih izgurale nove, niti su oni povećali broj klikova jer ja nisam stigao da pročitam te silne vesti. A na kraju ću da popizdim i isključim notifikacije za njihovu aplikaciju. Stvarno genijalna ideja da im se poveća čitanost spamovanjem sa push notifikacijama.