fusion_ Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 (edited) U poslednje vreme skoro svakodnevno imaju ovako dubokumne postove na fb. Pravo nezavisno novinarstvo. https://i.ibb.co/GnPWXQW/Screenshot-2023-07-26-17-30-43-935-com-facebook-katana-edit.jpg Edited July 26, 2023 by fusion_ 1
Misko Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Izgleda da ih je Novva s zarazila, i oni sve cesce imaju senzacionalne naslove..
Frank Pembleton Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Ljudi koji se pitaju u UM i SBB je N1 i NovaS isto...Pa otud i "zaraza"....shiit has hit the fan.
brusli Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 3 hours ago, Misko said: Izgleda da ih je Novva s zarazila, i oni sve cesce imaju senzacionalne naslove.. Ih otkada su se ovi sa Nove S prodebilisali. N1 je jos uvek uglavnom normalna, mada prodje pokoji debilan naslov/tekst, samo se plasim da ce toga biti sve vise. Idemo ka totalnoj debilizaciji, vrli novi svet.
Misko Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Just now, brusli said: Ih otkada su se ovi sa Nove S prodebilisali. N1 je jos uvek uglavnom normalna, mada prodje pokoji debilan naslov/tekst, samo se plasim da ce toga biti sve vise. Idemo ka totalnoj debilizaciji, vrli novi svet. Za Novu S znam, ja za N1 kazem, poceli i oni..ako me razumes..
ragasto Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Excel kaže da brojke padaju ili stagniraju i onda dobijemo tekstove tipa Celog života ste pogrešno vezivali pertle.
Misko Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 minutes ago, ragasto said: Excel kaže da brojke padaju ili stagniraju i onda dobijemo tekstove tipa Celog života ste pogrešno vezivali pertle. sta, opada rejting N1? I TV, ili smao portalu?
ragasto Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Tačnu informaciju zna menadžment...ne mora obavezno da bude pad, može da bude i stagnacija ili neko novi na poziciji ko hoće da se pokaže pa se pribegava takvim tekstovima. Govorim na osnovu uvida u statistiku nekih drugih portala, tu sam bacio pogled i ispalo je da na tekstove tog tipa ljudi stvarno najviše klikću. Pa kad prodaješ oglasni prostor treba da prezentuješ statistiku, nikog ne zanima preterano što su ti tekstovi uglavnom krševi. Zato ne zameram ni Novoj ni N1, brojke se jedino računaju. @Misko
Misko Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Pa Nova S maltene i ima smao takve, tabloidne naslove..sem u ideoloskom smislu, nema razlike izmedju Kurira i Nove s portala..ne znam, meni je od te tabloidizacije muka, cija go da je, nebitna je marka..
ragasto Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Da, držali su se koliko su mogli i onda su morali da počnu sa takvim sadržajima. Jbg, sve nas to nervira, samo kažem da im ne zameram. @Misko
brusli Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Znaci zakljucili smo da slobodno trziste neminovno vodi u debilizaciju populacije. Da se zna. 2
foto Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 dok ne krenu prave letnje teme: 'pronadjen mis u flasi piva', 'miroslav iz gornje dobrnje pronasao parce zileta u vekni hleba' jos smo dobri. mada je tada bilo manje i novina i novinara/ki. tako da jedno leto donese 2-3 skandalozna naslova.
Misko Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Just now, foto said: dok ne krenu prave letnje teme: 'pronadjen mis u flasi piva', 'miroslav iz gornje dobrnje pronasao parce zileta u vekni hleba' jos smo dobri. mada je tada bilo manje i novina i novinara/ki. tako da jedno leto donese 2-3 skandalozna naslova. Mislis, mišica abortirala?
foto Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 ma navodno upala u tankove. ako si bas zaludan pretrazi kraj 70tih i pocetak 80tih. nego je problem sto je upadala vise puta. da li je do novinara ili sanitarne kontrole u pivarama, ne bih znao reci.
Recommended Posts