September 21, 2025Sep 21 18 minutes ago, Moonwalker said:Bacaju u obicnim patikama, da dobiju trenje. Ovaj sad ima carape preko patika.Baš sam došla da to napišem, a i da Miljaj to nije primetio ili ne zna čemu sve to.
September 21, 2025Sep 21 Evo ga jedan od Nemaca umalo izgibe. Sumanuto, da se povrede ode godina karijere zbog besa. Veci je problem ovima koji su vrlo visoki i manje stabilni.Alo prekidajte ovo. Edited September 21, 2025Sep 21 by Moonwalker
September 21, 2025Sep 21 Jbt, skoro polomi ruku Austrijanac, pao na lakat tačno i to mu je proklizala noga u "pravoj!" patici, a ne u kežual.
September 21, 2025Sep 21 Pa prave patike su sa manjim trenjem zato je ta proklizala. Ovo nije regularno. Edited September 21, 2025Sep 21 by Moonwalker
September 21, 2025Sep 21 Da,da, neki su ponovo obuli obe prave patike i samo prestupili, nisu smeli da se pošteno zavrte. Ovo je baš horor za takmičare.
September 21, 2025Sep 21 Izgleda da neki imaju prave patike koje su bolje od onih koje imaju drugi. Slovenac je ogroman, moze samo da se povredi. Mislim da je ovo skandal
September 21, 2025Sep 21 2 hours ago, Stela said:Ovo sa usputnim nabacivanjem medalja na vrat minut po zavrsetku takmicenja je sve suprotno od svecanog trenutka, boze me sacuvaj ko to izmisli.Glupo je svakako ali ajde medalje na SP i da razumem nego meni koji sam juce bio 12. na trci zadovoljstva na 7km u Rumi neka devojcica odmah po ulasku u cilj prisla i zadenula neku medalju, Boze sacuvaj
September 21, 2025Sep 21 Dosta brza muska 4x100 trka, mislim da je negde 7. najbolji rezultat svih vremena, i to po kisi Edited September 21, 2025Sep 21 by JohnnyD
September 21, 2025Sep 21 How this beautiful moment made up for missing a medal for...Eleanor Patterson did not come away with a medal at the 2025 World Athletics Championships. But by supporting Angelina Topić though a tough moment, she gained so much more.
December 21, 2025Dec 21 Praštajte ako je biloBBC SportJonathan Edwards' 30-year-old triple jump world record 'n...Jonathan Edwards' triple jump world record has been standing for 30 years - why hasn't it been broken?