June 8, 2024Jun 8 Ajde Bibiću kreni napred pa šta bude. Naša taktika na tim srednjim i dugim prugama se uvek svede na neko začelje pa ga blokiraju i ćao...
June 8, 2024Jun 8 Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja
June 8, 2024Jun 8 13 minutes ago, Lord Stef said: Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja Ja ovo pustim bar jednom u 2 meseca, Ristanana
June 9, 2024Jun 9 Samo da jos jednom napomenem koliko me Tamberi nervira Kakva ce to patetika da bude ako uzme zlato pred svojim navijacima, nadam se da ce da izduva
June 9, 2024Jun 9 Tri Italijana u finalu skoka u vis.. Sta fali Tamberiju Publike ionako malo ima Edited June 9, 2024Jun 9 by Stela
June 9, 2024Jun 9 Ne kapiram sto su na 30+ stepeni stavili kvalifikacije u podne, mogli su ranije da krenu.
June 9, 2024Jun 9 5 minutes ago, levi said: teatralni preafektirani Italijan, ili u Italiji samo Italijan Inače ne podnosim date osobine, ali jebeš Italijana bez mamamia manirskog obrasca. Malo-malo pa mi izleće neki short kada Fonjiniju glavni sudija koriguje jednu liniju u aut, a ovaj padne na patos od nepravde. Dođe ti posle toga da izvadiš čizme iz ostave za zimsku garderobu, istretiraš kožu svim pastama i zaštitnim premazima i zagrliš ih kao najrođenije.
June 9, 2024Jun 9 21 hours ago, Lord Stef said: Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja Ali koliko problema mu je zadala Alison Feliks, prosto neverovatno. Ovo redovno gledam pred velika takmičenja.