June 8, 20242 yr Ajde Bibiću kreni napred pa šta bude. Naša taktika na tim srednjim i dugim prugama se uvek svede na neko začelje pa ga blokiraju i ćao...
June 8, 20242 yr Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja
June 8, 20242 yr 13 minutes ago, Lord Stef said: Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja Ja ovo pustim bar jednom u 2 meseca, Ristanana
June 9, 20242 yr Samo da jos jednom napomenem koliko me Tamberi nervira Kakva ce to patetika da bude ako uzme zlato pred svojim navijacima, nadam se da ce da izduva
June 9, 20242 yr Tri Italijana u finalu skoka u vis.. Sta fali Tamberiju Publike ionako malo ima Edited June 9, 20242 yr by Stela
June 9, 20242 yr Ne kapiram sto su na 30+ stepeni stavili kvalifikacije u podne, mogli su ranije da krenu.
June 9, 20242 yr 5 minutes ago, levi said: teatralni preafektirani Italijan, ili u Italiji samo Italijan Inače ne podnosim date osobine, ali jebeš Italijana bez mamamia manirskog obrasca. Malo-malo pa mi izleće neki short kada Fonjiniju glavni sudija koriguje jednu liniju u aut, a ovaj padne na patos od nepravde. Dođe ti posle toga da izvadiš čizme iz ostave za zimsku garderobu, istretiraš kožu svim pastama i zaštitnim premazima i zagrliš ih kao najrođenije.
June 9, 20242 yr 21 hours ago, Lord Stef said: Jedva cekam Olimpijadu i Kovinjala i Straju kako se pate sa imenima atleticara iz egzoticnih zemalja. A i sa imenima samih zemalja Ali koliko problema mu je zadala Alison Feliks, prosto neverovatno. Ovo redovno gledam pred velika takmičenja.