arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Just now, Lord Stef said: De nam je onaj drool topic? Bozemeprosti, ova kuglasica Ogunleje mi je uh Prva kuglašica ikada za drool topik :D 2
Lord Stef Posted June 7 Posted June 7 RTS samo prenosi, koliko ja znam Opa, pazi Austrijanca, prejeba i Aleknu, drugi posle 5. serije 1
Lord Stef Posted June 7 Posted June 7 Stahl opet musmula, poslednji hitac u mrezu. Alekna imam utisak dosao da preskrca ovo takmicenje pre olimpijade, uzo bronzu i ide kuci. Austrijancu svaka cast, Ceh odlican
189- Posted June 7 Posted June 7 ovaj irac izgleda kao da ima 65 godina. da je femke imala jos 20 metera uzela bi zlato
Lord Stef Posted June 7 Posted June 7 Prodade ih Lieke Klaver, samo je upala u kanal poslednjih 100 metara. Deluje da je preforsirala prvu polovinu trke kad je jurila sa nekog 5-6. mesta
arheolog1981 Posted June 8 Posted June 8 Kreće skok udalj, mnogo novih mladih lica. Dobra perspektiva Evropskog skakanja
arheolog1981 Posted June 8 Posted June 8 Just now, 189- said: kaze mijaljevic: mozda uz prestup a mozda i ne...e hvala ti Krenuo da pišem kako lupeta i priča da nema Ehamera a ovaj sve vreme na ekranu al reko celu noć ću da pišem njegove gluposti... nisam se prevario
arheolog1981 Posted June 8 Posted June 8 I Tentoglu odmah 8.42, čisto da se ostali bore za druge dve medalje. Najbolji skok godine na svetu, praktično idealan odraz
arheolog1981 Posted June 8 Posted June 8 Mali Furlani rođen za ovu disciplinu, tek 19 godina a skače 8.38 što je svetski U20 rekord. Da se ošiša skakao bi još 10 santima lagano 2
Recommended Posts