Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted
Mo's misliti, pored Bolta zivog :DUplatio sam da Kim uzima medalju, bio je treci.
:lol:Eto, covek uci dok je ziv. A mislio sam da si veliki car... sad si malo pao u mojim ocima :D
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

video sam trkuBlejk je losije startovao ali kakvih zadnjih 100 metara.izasao i Bolt na stazu da mu cestita

Posted

Svetski prvak na 100 ostvaruje rezultat sezone na 200 (jedno od najvecih dostignuca u atletici uprkos tome sto nije SR), a svetski prvak na 200 ostvaruje rezultat sezone na 100. Blejk nema ni 22 godine pa ce dogodine biti samo bolji pa bi to moglo na OI da donese dva fantasticna dvoboja i rekorde na 100, 200, a bogami i 4x100. Jos ako i Tajson i Asafa budu na svojoj gornjoj granici...

• 5 months later...
Posted
:wub: caricadusko je kontam umreo od izliva krvi u kurac
  • 2 months later...
Posted

kvalifikacije kupa srbije, skok motkom:pesic, sarcevic, novicki, dodig i hasovic su podelili prvo mesto sa preskocenih 240cm.svetski rekord: 245 cm (ali bez motke)

Posted
kvalifikacije kupa srbije, skok motkom:pesic, sarcevic, novicki, dodig i hasovic su podelili prvo mesto sa preskocenih 240cm.svetski rekord: 245 cm (ali bez motke)
:lol:
Posted (edited)
jao :lol: zar je toliko tesko da skacu pola duzine motke? Edited by Timmi
  • 3 weeks later...
Posted

Bolt postavio rekord mitinga u Rimu, najbolji rezultat sezone 9.76 :Hail: Odlicno su ga povukli Collins i Asafa na pocetku.

Posted

spavao i taman se probudih na start bolta :)lepa trka, dobro zagrevanje za london. jedva cekam vec

Posted

Odlicna trka u Oslu, 9.79. Asafa sjajan, bio je uz Bolta 80-ak metara.

• 3 weeks later...
Posted

Krenulo prvenstvo Evrope u Helsinkiju, Spanovic nije prosla u finale (15-ta sa preskocenih 6.33 m), Kolasinac usao u finale kao deseti (sa bacenih 19.62m).Nadam se da je ovo odgovarajuci topik za ove informacije.