Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atletika

Featured Replies

• Replies 5.6k
  • Views 332.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bolt 20.03 na 200 u Stokholmu, usporio u posljednjih 10-15 metara a mogao je da obori Johnsonov rekord mitinga.Isinbajeva opet izdominirala, 4.74 cini mi se.U ostalim disciplinama nisam primjetio nista interesantno.

• 2 weeks later...

Potvrdjen nastup Bolta u Zagrebu u septembru :Hail: Pricaju o cifri od 200k evra sto mi djeluje dosta nestvarno, ja sam prije godinu-dvije iz nasih atletskih krugova cuo da uzima 30k po nastupu.

Blanki pukao misic na skocnoj nozi, velike su sanse da propusti SP :(

Emir Bekric oborio u cetvrtak drzavni rekord na 400 prepone (prethodni postavio Karaulic `90) sa 49,55, a Jelena Vasic Radinovic juce skocila 4,25 sa motkom. Prosek nam je jedan rekord u pet godina, dva rekorda u tri dana su super.

Emir Bekric oborio u cetvrtak drzavni rekord na 400 prepone (prethodni postavio Karaulic `90) sa 49,55, a Jelena Vasic Radinovic juce skocila 4,25 sa motkom. Prosek nam je jedan rekord u pet godina, dva rekorda u tri dana su super.
ovaj bekricev rezultat je dobar - najbolji nas preponas posle rok kopitara, a godpodja radinovic bi sa ovim rezultatom uzela medalju na prvenstvu srbije u muskoj konkurenciji :isuse:

Edited by Parsons

• 3 weeks later...

Kirani James je opet surovo pwnovao Merritta. Lagana pobjeda u Cirihu uz nacionalni rekord 44.36 :Hail:

Odlicnih 100m u Zagrebu, Bolt istrcao svoj najbolji rezultat sezone i dobio sa 9.85 i to nakon ocajnog starta i zaostatka za kraljem Collinsom u prvih 50-ak metara.Na kraju ga je dobio za 16 stotinki :Hail:

Blejk istrcao 19.26 na 200m. drugi najbolji rezultat svih vremena.

Sta propustih :o

Koji Blejk, jebote?

Da, who the fuck is Blake?

Svjetski prvak na 100m slijepci :isuse:

Nisam gledao finale. Jos uvek ne znam ko je covek :(edit: sad ga proguglah... tja, da me je neko pitao ko je sv. prvak na 100m odgovorio bih mu Kim Collins. Zasto? Zato sto mi je ostalo u mozgu da si uplatio da ce biti prvak. Nemam pojma da li sam to zaista negde video... :D

Edited by Mauci

Mo's misliti, pored Bolta zivog :DUplatio sam da Kim uzima medalju, bio je treci.Gledam sad snimak na BHT-u, Usain istrcao rekord mitinga i najbolji rezultat sezone 9.76 :Hail:edit: steta sto je Bolt izbjegao 200 metara, oborili bi svjetski rekord ludaci. Prva cetvorica ispod 20 sekundi, Dix i Ashmeade isto istrcali PB :o

Edited by Feindouno