Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Bolt 20.03 na 200 u Stokholmu, usporio u posljednjih 10-15 metara a mogao je da obori Johnsonov rekord mitinga.Isinbajeva opet izdominirala, 4.74 cini mi se.U ostalim disciplinama nisam primjetio nista interesantno.

• 2 weeks later...
Posted

Potvrdjen nastup Bolta u Zagrebu u septembru :Hail: Pricaju o cifri od 200k evra sto mi djeluje dosta nestvarno, ja sam prije godinu-dvije iz nasih atletskih krugova cuo da uzima 30k po nastupu.

Posted

Blanki pukao misic na skocnoj nozi, velike su sanse da propusti SP :(

Posted

Emir Bekric oborio u cetvrtak drzavni rekord na 400 prepone (prethodni postavio Karaulic `90) sa 49,55, a Jelena Vasic Radinovic juce skocila 4,25 sa motkom. Prosek nam je jedan rekord u pet godina, dva rekorda u tri dana su super.

Posted (edited)
Emir Bekric oborio u cetvrtak drzavni rekord na 400 prepone (prethodni postavio Karaulic `90) sa 49,55, a Jelena Vasic Radinovic juce skocila 4,25 sa motkom. Prosek nam je jedan rekord u pet godina, dva rekorda u tri dana su super.
ovaj bekricev rezultat je dobar - najbolji nas preponas posle rok kopitara, a godpodja radinovic bi sa ovim rezultatom uzela medalju na prvenstvu srbije u muskoj konkurenciji :isuse: Edited by Parsons
  • 3 weeks later...
Posted

Kirani James je opet surovo pwnovao Merritta. Lagana pobjeda u Cirihu uz nacionalni rekord 44.36 :Hail:

Posted

Odlicnih 100m u Zagrebu, Bolt istrcao svoj najbolji rezultat sezone i dobio sa 9.85 i to nakon ocajnog starta i zaostatka za kraljem Collinsom u prvih 50-ak metara.Na kraju ga je dobio za 16 stotinki :Hail:

Posted

Blejk istrcao 19.26 na 200m. drugi najbolji rezultat svih vremena.

Posted (edited)

Nisam gledao finale. Jos uvek ne znam ko je covek :(edit: sad ga proguglah... tja, da me je neko pitao ko je sv. prvak na 100m odgovorio bih mu Kim Collins. Zasto? Zato sto mi je ostalo u mozgu da si uplatio da ce biti prvak. Nemam pojma da li sam to zaista negde video... :D

Edited by Mauci
Posted (edited)

Mo's misliti, pored Bolta zivog :DUplatio sam da Kim uzima medalju, bio je treci.Gledam sad snimak na BHT-u, Usain istrcao rekord mitinga i najbolji rezultat sezone 9.76 :Hail:edit: steta sto je Bolt izbjegao 200 metara, oborili bi svjetski rekord ludaci. Prva cetvorica ispod 20 sekundi, Dix i Ashmeade isto istrcali PB :o

Edited by Feindouno