Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Dudas osvojio bronzanu medalju na evropskom prvenstvu za valjda mladje seniore sa 8k i kusur poena :Hail: Koja je norma za olimpijadu u desetoboju?

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted (edited)

kazu da je ispunio normu :Hail:

Dudašu bronza na EP i put u London!Drugog dana Evropskog prvenstva za mlađe seniore u Ostravi Srbija je osvojila prvu medalju. Mihail Dudaš, koji je drugog dana desetoboja nastavio sa odličnim rezultatima, stigao je do svoje druge evropske medalje i to bronzane sa rezultatom 8117 bodova. Na 110 m prepone osvojio je 834 poena sa rezultatom 15.13 sekundi, u bacanju diska, hitac od 43,67 m doneo mu je novih 740 poena, u skoku motkom Dudaš je preskočio 4.70 m i osvojio 819 bodova. Najbolji rezultat u karijeri postigao je Dudaš u bacanju koplja, prebacivši 58,58 m čime je osvojio 716 poena. Dudaš je krenuo hrabro i odlučno u trci na 1500 m, stigao je četrvti na cilj sa rezultatom 4:27,79 min.Dudaš već ima bronzanu medalju sa Svetskog juniorskog prvenstva, bronzanu medalju sa EPU23 iz Kaunasa i sada još jednu bronzu sa EP U23 Ostrava 2011.Dudašu je 8117 bodova donelo najbolji rezultat u karijeri, novi državnii rekord, normu za svetsko prvenstvo u Daeguu i odlazak na Olimpijske Igre u London.- Zadovoljan sam, bilo je malo kikseva, ali s obzirom na vremenske uslove dao sam maksimum. Ovo mi je lični rekord, oborio sam državni rekord Saše Karana star 21 godinu i ispunio normu za odlazak na velika takmičenja - istakao je Dudaš.
Edited by Далибор
Posted

A norma je 8200, a B norma 7950. Dakle imamo sigurno desetobojca na OI. Trojica je maksimum po državi sa A normom, a 1 s B normom i to ako niko drugi nema A normu.

Posted
A norma je 8200, a B norma 7950. Dakle imamo sigurno desetobojca na OI. Trojica je maksimum po državi sa A normom, a 1 s B normom i to ako niko drugi nema A normu.
da li se trenutno takmici Igor Šarčević? on je bese na EP prosle godine imao bolji rezultat od Dudasa?ili su bili tu negde?
Posted

Slabo sam informisan, ali čini mi se da je i on pominjan kao potencijalni olimpijac. Evo njegovog profila na iaaf.org Ne vidim da ima u opšte neki rezultat u ovoj godini.http://www.iaaf.org/athletes/biographies/country=srb/athcode=195900/index.html

Posted

Bekric u fantastcnoj trci uzeo bronzu u Ostravi, ostvario B normu za Olimpijske igre, umalo i A norma da padne

Posted
Bekric u fantastcnoj trci uzeo bronzu u Ostravi, ostvario B normu za Olimpijske igre, umalo i A norma da padne
za dlaku ispred Ruje :Hail:
Posted

Ivana Spanovic srebro u skoku udalj, ispunjena B norma, 4 cm od A norme

Posted

kad ispuni a normu, zenim je.

Posted

Nadajmo se da ne cita forum.

Posted

Potukose se Mehdi Baala i Mekhissi Benabbad na mitingu u Monaku :ph34r:

Posted

šta su to neki dugoprugaši? tuča ko oni biciklisti..

Posted (edited)

1500 trce, Mehdi Baala je dosta poznat, osvajao je i neke medalje.Ne znam sta je bio povod, nakon trke se prvo nesto gurali glavama a onda i pokusavali da se udaraju al nisam siguran da je neko pogodio. Potpuni idioti :unsure:edit:inace kolege iz reprezentacije, Francuske naravno.

Edited by Feindouno
Posted

Bolt istrcao svoj SB, 9.88 i jedva ali bas jedva dobio Nestu Cartera (9.9 zvanicno)