Skyhighatrist Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Koji vam je to dokumentarac, dajte detalje za jurenje po trafikama...
Skyhighatrist Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ne znam gde mi je Nova i dal' je uopšte imam, ne gledam tv ako nije fudbal, a i onda ne gledam ako imam pristojan stream :)
DrIlic Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Izgleda da planiraju Karići da ozive Novu do kraja decembra. Poceli su sa nekim, čitaj experimentalnim programom. New SNS TV coming soon...
James Marshall Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) Da se narodu ne raspline pažnja, valja kupiti još jedan televizor. Jedva se stigne prešaltati sa Pinka na StudioB pa na Hepi. Jedne oči i uši imamo. Doduše, ako ovaj neki Amer sa N1 nije gadljiv na Karićevu lovu i nagradu, a bogami ni krem Srbije koji se skupio neki dan u Narodnom pozorištu, onda i nije strašno što se Bogoljub i njegov pećki glam folk vraća na velika/mala vrata. Sve je to dio jedne Velike, ujedinjene Srbije. Edited November 30, 2016 by James Marshall
Frank Pembleton Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) Polako sa to plaćanje! Sad su se istovarili za Šerbedžiju... ....shit has hit the fan... Edited November 30, 2016 by Frank Pembleton
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 mogla bi tema da se preimenuje u BKTV ex Nova.rs
James Marshall Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 najpouzdaniji znak šta će biti s ovom televizijom - evo idu spotovi D'n'D
Frank Pembleton Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 najpouzdaniji znak šta će biti s ovom televizijom - evo idu spotovi D'n'D Ma to sad ide godisnjica BKTV 5 decembra pa malo vezbaju... Moze tu da bude svasta , ima nekih znakova da krecu.Ali mislim da tu nema leba ako "tata" ne moze u Srbiju...
James Marshall Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Pa televizija je tu da otkravi pučanstvo za povratak tate. Btw. sad gledam te spotove, kakve su to pokondirene seljačine bile, to njihovo tozla, akademije, nagrade, horovi, pokroviteljstva, mecene... Malo me podsjećaju na one bosove iz Gomore. Želja da se bude nobles obasipanjem parama i tom kič pozlatom.
jorma shparga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Milanka u 4:3 formatu peva... Srbija obrnula igricu !
nisam ja Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Daaa. Srozali na SD in no time. Plače mi se. Najbolji kanal u kosmosu rip. Nema više central parka i skijanja.
renne Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Vratili su oznaku "experimentalni program"
Frank Pembleton Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Vratili su oznaku "experimentalni program"Da još pre neki dan...
Recommended Posts