slepa živana Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 ..sredjevekovna riba vampir iz Ceske.. sinoć je bio. muža vukova.
stoka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Priča se da Kradići kupuju televiziju za neku novu BKTV ...
Malvo Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Pustite te poluinformacije i postavljajte ovde kad ide koji dokumentarac.
slepa živana Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nova PROGRAM DANAS 07:00 Dokumentarni program 10:20 Dokumentarni program 12:00 Dokumentarni program 13:00 Dokumentarni program 15:30 Dokumentarni program 17:30 Dokumentarni program 19:25 Mala istorija Srbije 19:30 Dokumentarni program 21:10 Mala istorija Srbije 21:15 Dokumentarni program 00:00 Kraj programa
teacher Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 sigurno im ne nedostaje dokumentarnog programa...
slepa živana Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 занимала би ме ова мала историја србије, али ми не одговарају термини.
salerokada Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 To će sada da promene u "Prvi put u istoriji Srbije". btw: u onom dokumentarcu sa Italijanskim selom, Svalbardom itd ima i o najsunčanijem mestu na svetu. Valjda u Arizoni. Super je onaj deda što drži muzičku radnju.
Malvo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Njufaundlend i deda koji farba svoju drvenu kucicu su spoj kripi, otuznog i egzoticnog - njih oko dve hiljade zivi na ostrvcu koje je u isto vreme i najmaglovitije na svetu. Koliko se ljudi godisnje ubije tamo, desetoro?
April Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Njufaundlend i deda koji farba svoju drvenu kucicu su spoj kripi, otuznog i egzoticnog - njih oko dve hiljade zivi na ostrvcu koje je u isto vreme i najmaglovitije na svetu. Koliko se ljudi godisnje ubije tamo, desetoro?Kao u Bajmoku nedeljom Edited February 3, 2016 by April
nisam ja Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 To će sada da promene u "Prvi put u istoriji Srbije". btw: u onom dokumentarcu sa Italijanskim selom, Svalbardom itd ima i o najsunčanijem mestu na svetu. Valjda u Arizoni. Super je onaj deda što drži muzičku radnju. kvorcsajt, ja ne znam tog dedu. ima onaj s knjižarom.
salerokada Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 E da, knjizara. Prebacio sam se jer u jednom trenutku svira nesto. Klavir bese?
SNARC Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Njufaundlend i deda koji farba svoju drvenu kucicu su spoj kripi, otuznog i egzoticnog - njih oko dve hiljade zivi na ostrvcu koje je u isto vreme i najmaglovitije na svetu. Koliko se ljudi godisnje ubije tamo, desetoro?Sva mesta u tom filmu su takva..Meni su najsimpaticniji Italijani iz Viganele koji su se koliko toliko izborili sa nedostatkom Sunca u svom selu. A onaj Kvorcsajt mi je jeziv..za cije su babe zdravlje dosli tamo kad preko dana ne mogu da izadju iz kampera a bez klime ne moze da se dise. Samo onaj deda sa krpicom preko paje donekle valja. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
nisam ja Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 meni pak ta viganela zastrašujuće mesto. jezivo.
Recommended Posts