kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 draftuju ljude nude basnoslovne pare, samo idu malo naopakim redosledomod prilike(pa do ivanjice) kao roman kad je počeo sa čelzijem
Lezilebovich Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 video sam da najavljuju neke domaće serije. prva je neka humoristička sa nikolom kojom (sudeći po reklami, neće baš biti nešto smešna), a druga neka pandurska/dilerska (i bar u trejleru nema ni Koje ni Bjelogrlića ni Radoša, pa sam se malo zbunio da li je to uopšte naša serija )
DrIlic Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Obe serije su domace:Prva je Kriza. Emituje se u Bosni na FTV (Nedeljom u 20h) i u Hrvatskoj na RTL-u (Nedeljom u 22h).Druga je Odeljenje. Treba da krene premijerno emitovanje na Novoj RS. Pored ovih serija Nova treba premijerno da emituje sledece:-Mala istorija Srba -Budva na pjenu od mora (3. sezona)-Kuca na Zlatnom Brdu-Momacki stan
ivy Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ta Kriza ispadne nesto kao bosanska i mnoogoo manje smesna a usiljena verzija Bitange i princeze
DrIlic Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Meni vise lici na rimejk 2.5 muskarca nego li na Bitange i princeze.
Milosh76 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Da li se zna kad ce da krenu te serije? U februaru, verovatno?Prvenstveno me zanima to Odeljenje na sta ce liciti!
ivy Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 nemam pojma,gledala sam 2ipo epizode..ono sto sam stigla da steknem utisak je da je usiljeno i nesmesno..na sta lici,manje vise..
DrIlic Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Na sajtu Budve su napisali da se emituje RTCG1 vikendom, a da ostale televizije krecu u januaru 2014. Ostale ce verovatno u Februaru kad krenu sa zvanicnim emitojanjem.
Milosh76 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 (edited) Jel neko uspeo da uhvati seriju ODELJENJE koja je pocela u 19h?U glavnoj ulozi je visokomoralni i nepotkupljivi policajac Gaga (Petar Benčina) koji počinje da radi u odeljenju za suzbijanje narkomanije i krijumčarenja u Beogradu. Zajedno sa kolegama iz odeljenja se bori protiv pohlepnog i beskrupuloznog narko-dilera Popa koji je trgovinu heroinom uveo u osnovne škole u kojima od maloletnika pravi armiju svojih dilera. Jedna od njegovih poslednjih žrtava je Viktor (14) (Jovan Negić), koji nakon tragične smrti starijeg brata postaje lak plen za Popa. Borbu za Viktorovu budućnost i spasenje, Gaga doživljava kao intimnu bitku za koju je spreman da stavi na kocku i sopstveni životJedna od glavnih uloga u Odeljenju tumači Anica Dobra a tumači lik majke Snupija i Viktora.Režija: Uroš Tomić i Nikola LežaićScenario: Vuk Ršumović, Peđa Jerotijević i Dušan BulićUloge: Anica Dobra, Goran Šušljik, Dragan Petrović Pele, Igor Benčina, Boris Jager, Petar Benčina, Nada Šargin…. Edited January 15, 2014 by Milosh76
Frank Pembleton Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Mislim da je bilo:Ma dodelicemo vam, ali morate da se pokazete , mislim u vezi ove kampanje.Pa kako se pokazete tako ce vam biti...
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 u medjuvremenu je bilo i "posto vi ovo?"
Moća Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Ubacili Novu na Iptv.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Frank Pembleton Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Kad će Budva, Veljo?Ja bi voleo nikad...ali recimo od aprila.....
Recommended Posts