November 11, 201311 yr Author Vidim da ce masovno da se uci svedski pre sledece sezone. Imate dobru osnovu, i meni je prvo sto sam naucila bilo: Saga Noren, Länskrim Malmö. :D
November 11, 201311 yr nemojmo samo sagu da hvalimo a gde je kim bodnia i najsladzi osmeh :) kako se covek od srca iskezi, retko vidjena slika realnosti a gluma :)a pri tom je u mom fan folderu jer je bio u pusheru, u kini jedu pse itd..
November 11, 201311 yr ma jok, lik je gradjen ko husein bolt. klasican debeli, nesto ko bata stojkovic, rip.
November 11, 201311 yr jbga, meni je debeo pokojni gandolfini...ovaj mi nije. otkud znam, ima stomak ali je krupan covek. na kraju krajeva gledam ga u oci slepo i netrepcem i u nju i u njega :) hahahhaha
November 11, 201311 yr Author +1 za Kimov osmeh, nikad se ne bi reklo da covek glumi. A Sofia Helin je neprepoznatljiva u bilo cemu gde ne glumi neadaptiranu osobu ili kad ne glumi uopste, ja da ne znam, nikad ne bih rekla da je u pitanju ista osoba koja glumi Sagu. Me too. Šta misliš, hoće postati par njih dvoje?Ja se nadam da ne, to bi skroz upropastilo odnos koji imaju, a i nekako bi bilo isforsirano. Da je americka serija, bila bih sigurna da ce da ih spoje, Svedjani su drugaciji. Mozda ce eventualno da se kresnu ako se Martin razvede i okolnosti se poklope dok je Saga u teranju, ali nista vise. Verovatno ni to. Edited November 11, 201311 yr by Naa