Tolaa Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Vidim da ce masovno da se uci svedski pre sledece sezone. Imate dobru osnovu, i meni je prvo sto sam naucila bilo: Saga Noren, Länskrim Malmö. :D
mustang Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 nemojmo samo sagu da hvalimo a gde je kim bodnia i najsladzi osmeh :) kako se covek od srca iskezi, retko vidjena slika realnosti a gluma :)a pri tom je u mom fan folderu jer je bio u pusheru, u kini jedu pse itd..
MayDay Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Nije to, nego ima kratke noge. :D To je bilo presudno.
mustang Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 pazi kad nisam primetila ni da ima kratke noge ni da je debeljuckast :)
ToniAdams Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ma jok, lik je gradjen ko husein bolt. klasican debeli, nesto ko bata stojkovic, rip.
MayDay Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 "Klasičan debeli" :lol:Kakav god da je, svidja mi se.
mustang Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 jbga, meni je debeo pokojni gandolfini...ovaj mi nije. otkud znam, ima stomak ali je krupan covek. na kraju krajeva gledam ga u oci slepo i netrepcem i u nju i u njega :) hahahhaha
MayDay Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Me too. Šta misliš, hoće postati par njih dvoje?
Tolaa Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) +1 za Kimov osmeh, nikad se ne bi reklo da covek glumi. A Sofia Helin je neprepoznatljiva u bilo cemu gde ne glumi neadaptiranu osobu ili kad ne glumi uopste, ja da ne znam, nikad ne bih rekla da je u pitanju ista osoba koja glumi Sagu. Me too. Šta misliš, hoće postati par njih dvoje?Ja se nadam da ne, to bi skroz upropastilo odnos koji imaju, a i nekako bi bilo isforsirano. Da je americka serija, bila bih sigurna da ce da ih spoje, Svedjani su drugaciji. Mozda ce eventualno da se kresnu ako se Martin razvede i okolnosti se poklope dok je Saga u teranju, ali nista vise. Verovatno ni to. Edited November 11, 2013 by Naa
mustang Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Kim je izmislio lepotu za gendolfinija :)Slatkish iz pushera
Čutura Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 izasli engleski titlovi na addic7edu, ako nekog zanima :)
Recommended Posts