assück Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ja bih rekao da je pod C i da je sve to prilicno bedno i sramotno
Joe D Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ja bih rekao da je pod C i da je sve to prilicno bedno i sramotnomoguce da u publici ima ljudi iz sve 3 kategorije, i poserem se na sve u vezi sa ovim eventom koji god da je motiv igrao ulogu.
eye of the beholder Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Koga tu treba da bude sramota?Nju koja "veruje" u to što radi ili publiku koja je došla da se smeje njoj ili sa njom?
kobni zelaya Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Prilično sam zbunjen reakcijama na Doris Bizetić Nygrin ovde na forumu. Prvo, ko nije bio na koncertu ne bi trebalo da komentariše šta publika radi i kome se smeje. A drugo - pitanja u stilu "da li se to njima sviđa, ili joj se podsmevaju" pripadaju možda vremenu Laboratorije zvuka, nikako 2013-oj.
scab Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ma da, ovo su postironična vremena. važno je samo dobro se zezati...
Ravanelli Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Prvo, ko nije bio na koncertu ne bi trebalo da komentariše šta publika radi i kome se smeje.i ne sme se pretpostavljali ukus govneta bez da ste lično probali...
assück Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 zasto onaj koji nije bio na koncertu ne bi trebalo da komentarise?
Аврам Гојић Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) najbolje da bi ovi hipsteri zaista kupili CD ili vinil Doris Bizetić ili se sa njom družili mimo ovog cirkuskog konteksta. kontam da je ovo iživljavanje dokonih snobova i nekako mi je tužno sve to. mora da nisam dobro uhvatio duh 2013. godine, jebiga. Edited October 28, 2013 by Marko M. Dabovic
kobni zelaya Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Nisi, očigledno. Inače bi shvatio da ova stvar nije ništa lošija od one elektropop baladice iz Drajva na koju ste se ložili onoliko. Razlika je samo u produkciji i ni u čemu više.Ali, treba uzeti to pa slušati, naravno.http://www.youtube.com/watch?v=jTgaUmX9vFc
kobni zelaya Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 i ne sme se pretpostavljali ukus govneta bez da ste lično probali...Rekoh u smislu da treba biti na koncertu da bi se komentarisala reakcija publike na izvođača. A ovako, dovoljno je valjda uzeti pa poslušati.
kobni zelaya Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ne. Ali nisam ni komentarisao reakciju publike. Jesi li ti bio?
Аврам Гојић Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jok.E, malo si mi se usro u koncept, ova pesma šije za tri dužine ona govna koja proizvode Zemlja Goribora Gruva Po Podu i slični.
kobni zelaya Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Uzeo si mi reč iz usta, samo što sam hteo da kažem Svi na pod. :)Osim toga, iz onog klipa koji je okačio palfoot vidi se valjda da nije reč o podsmevanju, koje inače ne podnosim, prvi bih to popljuvao.
Recommended Posts