Jump to content

NBA 2013/14

Featured Replies

Miles Plumlee, kakvo otkrovenje! 18/15/3.Dragic i Bledsoe odlicno deluju zajedno.

Sta uradi Thompson LAL-u :ziga:Auuuuu, zlo!

ScreenShot2013-10-30at3.39.35PM_crop_north.png?w=650&h=440&q=75MWP na svoju prvu tekmu u NYK-u isao vozom :Dp.s. ja cu pitu sa sirom i jogurt!

Edited by Have_Fun

splash brothers!

Mašala, MCW!

mora da odigra ovako kada ga je simmons proglasio za bust pre sezonenego, ala tenkuju sunsi i philla :D nedovic je realno 12. igrac u rotaciji i nece se naigrati. bazemore je igrao dobro u d-league prosle sezone, i on je ispred njega. okc nisam gledao ali tuga jedna kad pogledam boxscore.bas me zanima sta dzej ar misli o cinjenici da je hickson starter (34 min) a da je faried odigrao samo 14 in?!

Howard 26 skokova, pa sta su raili ovi nesretnici ?! samo stajali pored?!Cousins saranio Denver :isuse:

Ael gledate grantland podcaste sa Jalen Rose-om? Ja nisam od letos, a zabavno mi.

Al' se obradovao jutros neko ko je odabrao Plumlee-ja u fantasy-ju. :D

• Author
sumnjam. ko god da ga je uzeo je imao nekog drugog na rosteru. :Dto je uvek problem sredom i petkom
Taj sam. :kralj:Meni njegov ucinak ocekivan; ono sto mi je manje ocekivano je igra Sunsa-vau...Dragic i Bledsoe su super zajedno, valjda nece trejdovati Slovenca.Gledao ove moje nesrecnike iz Minesote sinoc, hvala Orlandu za onu poslednju odbranu i hvala sudijama sto onaj Pekovicev "blok" nije sviran...Love iskidao, Riki dobar, Pekovic slabasan. Martin i Brewer deluju kao bas dobra pojacanja. samo da ne krenu ponovo povrede...
1450814_629603347090954_199603945_n.pngMCW 9ST, LBJ 4TO, Chalmers 2TO, Haslem 1TO, Cole 2TO... hmm

fei, oprosti se od love, ovaj ce da bude roy :D

Ael gledate grantland podcaste sa Jalen Rose-om? Ja nisam od letos, a zabavno mi.
Ja sam za to saznao sad kad su predstavljali timove za ovu sezonu, i odgledao sam sve što postoji na YT. Milina!

pa kacili smo to ovde odavno, pominjali smo milion puta. pratite topicj! :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.