October 31, 201311 yr Miles Plumlee, kakvo otkrovenje! 18/15/3.Dragic i Bledsoe odlicno deluju zajedno.
October 31, 201311 yr MWP na svoju prvu tekmu u NYK-u isao vozom :Dp.s. ja cu pitu sa sirom i jogurt! Edited October 31, 201311 yr by Have_Fun
October 31, 201311 yr mora da odigra ovako kada ga je simmons proglasio za bust pre sezonenego, ala tenkuju sunsi i philla :D nedovic je realno 12. igrac u rotaciji i nece se naigrati. bazemore je igrao dobro u d-league prosle sezone, i on je ispred njega. okc nisam gledao ali tuga jedna kad pogledam boxscore.bas me zanima sta dzej ar misli o cinjenici da je hickson starter (34 min) a da je faried odigrao samo 14 in?!
October 31, 201311 yr Howard 26 skokova, pa sta su raili ovi nesretnici ?! samo stajali pored?!Cousins saranio Denver
October 31, 201311 yr Ael gledate grantland podcaste sa Jalen Rose-om? Ja nisam od letos, a zabavno mi.
October 31, 201311 yr Author Al' se obradovao jutros neko ko je odabrao Plumlee-ja u fantasy-ju. :Dsumnjam. ko god da ga je uzeo je imao nekog drugog na rosteru. :Dto je uvek problem sredom i petkom
October 31, 201311 yr Al' se obradovao jutros neko ko je odabrao Plumlee-ja u fantasy-ju. :DTaj sam. :kralj:Meni njegov ucinak ocekivan; ono sto mi je manje ocekivano je igra Sunsa-vau...Dragic i Bledsoe su super zajedno, valjda nece trejdovati Slovenca.Gledao ove moje nesrecnike iz Minesote sinoc, hvala Orlandu za onu poslednju odbranu i hvala sudijama sto onaj Pekovicev "blok" nije sviran...Love iskidao, Riki dobar, Pekovic slabasan. Martin i Brewer deluju kao bas dobra pojacanja. samo da ne krenu ponovo povrede...
October 31, 201311 yr Ael gledate grantland podcaste sa Jalen Rose-om? Ja nisam od letos, a zabavno mi.Ja sam za to saznao sad kad su predstavljali timove za ovu sezonu, i odgledao sam sve što postoji na YT. Milina!