November 2, 201311 yr Ja mislim da treba praviti faul a Kid se slaze samnom. :fantom:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
November 2, 201311 yr Nije nesportski, gdje to pise?Samo mislim da treba braniti.zašto? ovako ima sigurnu pobedu.
November 2, 201311 yr Nemoj sad ce opet rasprava i ubedjivanje da se treba braniti potkrepljeno nekim statistikama itd.
November 3, 201311 yr Gledao sam samo poslednjih par minuta.. nisam bio domaVideh statistiku. Jesu li se njih dvojica medjusobno cuvali?
November 3, 201311 yr opet mcw razvalio, decko ima muda. Rouz bas los.fuckin' MCW!Otvorio je sa 1/7 iz igre i nakon toga bogodio skoro sve do kraja.
November 3, 201311 yr Portland odličan protiv SASa, vrhunska tekma.Kako je Batum upisao sebi tripldabl :D
November 3, 201311 yr Dobar :D Odlična fora, pravo u centar...Gledam tekmu i dopisujem se sa drugom, hvalimo Lamarkusa, Veslija, Lilarda... Upalim statse i vidim tripl-dabl Batuma...Inače, da li sam bio raspoložen ili šta, ali utakmica mi je bila savršena, baš sam uživao. Edited November 3, 201311 yr by Jose Raul Capablanca
November 3, 201311 yr westbrook igra veceras. lud covjek.Taj bi pre sebi pojeo obe noge nego da gleda nemocno ono blamiranje. Ide mi na svaki moguci nerv, ali respect do poda.
November 3, 201311 yr meni muka kada pogledam roster oklahome. kako sjebati tim za godinu dana :isuse:na kraju ce jalen da pogoditi i obojica ce zapaliti iz oklahome, ostace smo perkins.