Quizmaster Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 (edited) Ipak ću morati da se korigujem, skinuli su kompletnu tačku Pink sa njenog koncerta, našao sam na internetu.Doduše, ta njena kugla se vrti neuporedivo brže, bavila se gimnastikom osam godina i skroz je utrenirana pa može takvu tačku da izvede. http://www.youtube.com/watch?v=UcBn0_yCY20 Edited October 19, 2013 by Quizmaster
kapetanm Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Mene kao neznalicu u muzičkom obrazovanju, prijatno su iznenadili pevači čije žanrove ne pratim - Šašić, Knez, Jelić- Ne mislim na imitacije već ukupno na kvalitet pevanja
Quizmaster Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 jel sada ispada najlošiji?Koncept je takav da nema ispadanja, a ne znam koliko i da li uopšte nešto znače ti osvojeni bodovi. Na kraju se publika uključuje i ona donosi odluku o pobedniku serijala.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 pobednik emisije(nedeljne) obija 1k€ koje daje u dobrotvorne svrhe
eye of the beholder Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Meni koncept emisije nije jasam - imamo poznate pevače/glumce koji pevaju poznate pesme nekih drugih pevača/glumaca?Sta je tu "za emisiju"?Ne kazem, produkcija je vrhunska, pare date na maske, scenografiju i reklame se verovatno u nekim stotinama hiljdama evra brojeali jednostavano ne vidim čemu takav "pristup" ... verovatno zbog gledalaca. Meni bezveze.I naravno žiri je katastrofalanIvan i ona glumica iz Zone su totalni promašaji, jedino ona Marija "valja".O gostujućim članovima žirija, nemam reči, ne znam o dakle ih izvlače....
Zavrzan Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Super Sneki, među enigmatama poznata i po anagramu KRUPNE SISE :D :0.6:
radisa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Mene kao neznalicu u muzičkom obrazovanju, prijatno su iznenadili pevači čije žanrove ne pratim - Šašić, Knez, Jelić- Ne mislim na imitacije već ukupno na kvalitet pevanjaKnez peva od malih nogu, mene njegovo pevanje ne iznenađuje. Mene iznenađuje oduševljavanje glupostima i akrobatikom. Razumem ja da je ovo šou, ali...Inače, Goci Tržan je onaj kostim stajao kao piletu sise. Ona nit ima dupeta, nit ima igrudi da ga iznese, a uz to, ima i pojas za spasavanje oko struka. I svi se u studiju kao pale da joj super stoji
Milosh76 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Podsećanje na pravila:- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, bez ponavljanja.- Nema eliminacija. Poeni se sabiraju iz nedelje u nedelju i tako se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.- Do polufinala pobednika emisije određuju poeni žirija i drugih takmičara.- Gledaoci će tek od polufinala moći da podrže svoje favorite sms glasovima.- Četvrti član žirija je gostujući i menjaće se iz emsije u emisiju.
Killiana Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nisam ovo gledala, ali vidim naslove po novinama ko je sta imitirao, pobedio i slicno.i u stvari, utisak mi je da je mega jadno da pobednik osvaja 1k jura koje onda prosledjuje u humanitarne svrhe.1000 EUR za humanitarne svrhe, show za ciji jedan nastup se potrosi kapiram 5x toliko...beda.
dillinger Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Zvezde Granda sa ovim novim konceptom su daleko gledljivije od ovoga
MayDay Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 A nema ni jedan video na yt da vidim kako je to izgledalo. Sneki kao Karleuša na primer.
Milosh76 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Sneki je meketala kao original Karleusa a zena izgleda fenomenalno sa svojih 46 godina Cak I ume da pevaSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kapetanm Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Nemojte da hejtujete. Činjenica je da drugih šou programa u zemlji i nema, a ovaj je prilično gledljiv, meni je ostvario svrhu, nije opterećujuće. Tržanka je stvarno smor, al bilo je drugih boljih.
Recommended Posts