Hella Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Мене занима како ви ватрени боцри против фашизма гледате на официјелну глорификацију фашизма У Новом Пазару?najjače da ću bilo kome da disklejmiram bilo šta.
Аврам Гојић Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) A i to što kažeš međutim ovde je odgovor strašno jednostavan, pa se može i dati, a već smo i pričali o tome. Edited October 20, 2013 by Marko M. Dabovic
MayDay Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Srećan vam Dan Oslobodjenja, Beogradjani. I slava oslobodiocima!
Otto Katz Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 najjače da ću bilo kome da disklejmiram bilo šta. Ovaj, ali zašto se ti javljaš? Pa nije ti se obraćao ovaj dobri čovek. Vasiću, slušaj vamo, reponjo dabili reponjo, pošto nema više rahmetli MP40 da dolično odgovori, evo ja ću. Mi tzv, antifašisti Novi Pazar ne smatramo fašizmom, jer su u pitanju muslimani u pravednoj borbi protiv Srba, a ovi su jedini fašisti danas i cijela ta priča o tzv. fašizmu nije drugo do slabo prikriveno antisrpstvo. Ali pošto si nas raskrinkao nema razloga dalje kriti.
Turnbull Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) Ja lično obožavam Aćif efendiju, i mislim da je svaki fašizam super, sve dok je anti-srpski.Pošto pretpostavljam da je Vasić očekivao neki ovakav odgovor, onda što da razočaram čoveka.Edit: Lujo brži. Edited October 20, 2013 by Syme
Otto Katz Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Srećan vam Dan Oslobodjenja, Beogradjani.I slava oslobodiocima!Sretna vam sloboda, Beograđani. Slava im!
Otto Katz Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Mi tzv, antifašisti Novi Pazar ne smatramo fašizmom, jer su u pitanju muslimani u pravednoj borbi protiv Srba, mislim da je svaki fašizam super, sve dok je anti-srpski.Dobro, u finesama se možemo razlikovati, sve dok nam je jedna ideja vodilja.
ficfiric Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Hehe, vidi ove prcmoljke. Veca zastava od njih. Vacicitis se siri
porucnik vasic Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 I to je vise puta ponovljeno. Ne znam, Vasicu, zasto to pitanje postavljas nama™. Postavi ga onom ko je odgovoran za sve te svinjarije. Osim Drazinih spomenika i tabli Acif efendije, imas i ulice Milana Nedica, spomenike honvedima... Sutra da neko podigne spomenik Pavelicu u Zemunu. ne bih se iznenadioТо да су Ђенерал Михаиловић и Аћиф Ефендија једно те исто је потпуна бесмислица али није ни поента мог питања. Мене занима зашто се о прогону Јевреја у Пазару ћути, зашто се о томе не организују округли столови. Успут зашто се од локалних власти онемогућава коришћење архивске грађе?Зашто постављам питање вама, зато што ме занима како гледате на то, које је ваше тумачење. Колико видим осим спрдње на нивоу виших разредна основне школе и једног вредносног суда( Дабовићевог и то нетачног) ништа више.
Ryan Franco Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Колико видим осим спрдње на нивоу виших разредна основне школе и једног вредносног суда( Дабовићевог и то нетачног) ништа више.Нетачно. Очито ниси видео мој врхунски пост.
porucnik vasic Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 A i to što kažeš međutim ovde je odgovor strašno jednostavan, pa se može i dati, a već smo i pričali o tome.текстоваНетачно. Очито ниси видео мој врхунски пост.Пост је без икакве везе са постављеним питањем. Зато нисам ни одговарао на њега.Одговор није једноставан и због тога вас питам. Због чега се прогон у Новом Пазару више не помиње изучава од стране Бајфорда, и иних...Зашто о томе нема трибина, дискусија.
Dr Arslanagić Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 ima, baš je bila kod nas na institutu skoro.okačiću snimak malo kasnije
porucnik vasic Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 ima, baš je bila kod nas na institutu skoro.okačiću snimak malo kasnijeБио бих захвалан.
Аврам Гојић Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) Po mom mišljenju, problem je u tome što između Sandžaka i ostatka Srbije nema dovoljno jakih identitetskih veza. čak i liberalni deo javnosti doživljava Sandžak kao neku vrstu polu-inostranstva, a osećaj je, verujem, uzajaman. Te stvari se ne doživljavaju kao prioritet. Slično se (nedovoljno) reagujei na izlive neonacizma u mađarskim sredinama. Takođe, tu je i breme skorije istorije, deo intelektualne javnosti oseća da je pod hipotekom genocida u Bosni i Hercegovini i da ta hipoteka otežava kritiku bilo čega što se dešava dole™.Što se tiče mog vrednosnog stava, on je potkrepljen istorijskim dokazima koji su nedvosmisleni: obojica su bili kvislinzi. Teret dokazivanja nije na meni, i u tu priču se ne upuštam više. Edited October 20, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts