Töölönlahti Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A Szolnoki Olaj KK és Strahinja Milošević szerb játékos a mai napon szerződést kötött. A Szolnoki Olaj KK és a szerb Strahinja Milošević az idény végéig szóló szerződést kötött. A játékos a mai napon már együtt is edz új csapatával és ha a papírjai megérkeznek, a szombati ABA Ligás mérkőzésen pályára is léphet. A klub vezetése reméli, hogy a január közepén rajtoló EuroChellenge 2. körében Milošević is rendelkezésre állhat majd.
Timmy Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Strahinja dabl dabl u debiju protiv Zadra. Solnok pobedio na produzetke. Warren imao 12 asistencija, a do pred sam kraj bio sa indeksom u minusu zbog ocajnog suta iz igre 2/16.
Moća Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Meni nije jasno na koju je foru on zavrsio u Karpos Sokolima koji su najslabija ekipa tamo maltene.
Кристофер Лумумбо Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 ivan i edinhttp://www.tvarenasport.com/vesti/167675-novi-podcast-edina-i-ivana-27122013
Töölönlahti Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Darko Planinić & @kk_cibona reached an agreement for the player to return into squad already for the game vs. @union_olimpija in #ABALiga.Wild ride.
Töölönlahti Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zadar doveo nekog Tadiju za siromašne...http://www.youtube.com/watch?v=qkcOEIIrzwg
BarryWhite Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Cvetkovic debitovao za MZT, 10 poena ali i los sut iz igre 1-5 za dva i 2-6 za tri. I Marinkovic dobar - 11 poena i 5 skokova.Njih dvojica su odlicno saradjivali u juniorskom timu Zvezde, Cvele je Marinkovicu iz pika kreirao vecinu poena.
kobni zelaya Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Dosta je čudan sastav MZT-a, nije bilo ni Sinovca ni Lučića, ni tog Jonesa. Cvetković je izgledao dosta dobro, i ako ga šut nije išao, u stvari, nije ga išao u prvom poluvremenu, gde je sve promašio, moguće da je imao tremu. Drugo poluvreme je odigrao veoma dobro. Zvezda i Partizan definitivno nisu dobro mesto za dobijanje šanse.
Timmy Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Sta je sa Vorenom? Nije igrao sinoc, a imam ga u svim timovima na fantaziju...
Töölönlahti Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Mirno spavaj, samo passport problems. Warren maradt, Lóránt és Ivosev utazottInformációnk szerint átrendeződött a Szolnoki Olaj KK utazókerete a Szkopje elleni találkozóra. A csapattal útlevélproblémák miatt nem tudott elutazni Willie Warren, azonban a két korábbi sérült Lóránt Péter és Tomislav Ivosev állapota annyira feljavult, hogy az együttessel tudtak tartani a mai találkozóra.http://www.bb1.hu/ta...m_szolnoki_olaj edit: ... mada oni dole u komentarima sumnjaju u to i averuju u neku zvaničnu verziju događaja, pa šta znam. Edited January 4, 2014 by Oxymoron
Recommended Posts