Amelija Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 često je u pitanju neka serija koja odstupa od uobičajenog standarda za taj proizvod ali je još uvek u okviru propisanih standarda.Ne slažem se.Svakako treba proveriti rok, s tim slažem <i uvek uradim> jer često jeste razlog (iako vrlo često i nije).A nema nikakve specijalne 3abepe.
Аврам Гојић Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Ja sam čula prodavca na odeljenju mesare u Maxiju kako više za sebe komentariše "akciju" tj. sniženje ćurećih prsa Gran podere.A, akcije na delikatesu me ne zanimaju. Samo brendirana pakovana roba, zajebi meso na popustu. Edited October 1, 2013 by Marko M. Dabovic
Indy Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Akcija, tako se sada ovde kažu popusti...Eto... live & learn, sto ono kazu. :)
halloween Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Mislim na one proizvode kad u deklaraciji piše min ___% nije svaki put isti procenat, tj. dešava se da i renomirani proizvođač odstupi od sopstvenih standarda. Edited October 1, 2013 by halloween
Amelija Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) ja sam tu akciju prvi put videla u CH neke 2000te i mislila da se "popust, sniženje" na francuskom kaže "akcija"kad ono nešto kasnije vidim i u Srbiji (a i šire) sve akcija do akcije Edited October 1, 2013 by Amelija
*edited by mod Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Vec sam pisao, ali najvece probleme sa rokom trajanja sam vidjao u Metoru. Bukvalno za sve sto se uhvatis tamo, treba prvo proveriti dokle vazi.Neke stvari kada dodju na akciju kod mene imaju kontra efekat. secam se da su mi trebali smrznuti skampi i odem u onaj Maxi na cvetnom trgu gde mi prodavac kaze da imaju akciju na premia skampe, kupis pakovanje od pola kila, a drugo pakovanje od pola kile dobijes dzabe.To vece sam ipak jeo pljeskavicu.
Venom Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Zavisi sta iz Aldija. Do sada nisam primecivao ozbiljnu razliku izmedju konzerve pasulja od 40 i 90 centi. Ima i OK nekonzerviranih proizvoda (zavisno od lanca), pominjana vina npr. Ali zato ima i nevidjenog djubreta. Razni slatkisi, skoro sve od voca (najcesce ono koje se ne zove banana) i svezih stvari itsl.
wall Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 A, akcije na delikatesu me ne zanimaju. Samo brendirana pakovana roba, zajebi meso na popustu.Ja sam čuo jezive priče o vakuum i sečenim proizvodima.Kao povrat iz prodavnice pa ide na doradu, sečenje, vakuum...Ne tvrdim da je tačno no više nikome ne verujem.
gospa buba Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Ja sam čuo jezive priče o vakuum i sečenim proizvodima.Kao povrat iz prodavnice pa ide na doradu, sečenje, vakuum...Ne tvrdim da je tačno no više nikome ne verujem.sad sam chula i ja, pre neki dan. dve (naj)vidjene domace industrije. josh malo soli, josh malo bibera, zrnce najkvirca i to je to :isuse:ali realno, sto da ne. na parceli™ na kojoj je proshao aflatoksin, sve moze da prodje... Edited October 1, 2013 by thermal bug
Frank Pembleton Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ja sam "ostecena roba" sto se tice mesnih proizvoda, pre svega zato sto u porodici imam tehnologa koji je citav zivot proveo u mesnoj industriji.To ide u dva pravca:Zaziranje i ono "ma ko mu jbm" ionako me truju...Definitivno akcije na mesu su veoma rizicne...Ali sa ovim Delez proizvodima imao sam samo dobra iskustva...Dizon definitivno, razni keksi, pa i pivo cak...Naravno to sa rokom trajanja se ne vezuje za te "robne marke" treba gledati UVEK!
wall Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Najkvirc. Morao sam da googlam :DEh da je to, biber, so... Našibaju konzervansom, nekim gatorima i furaj.Bio članak pre par dana. Nije urađena ljudska kontrola već par godina. Bilo čega.Mislim u Blicu.Tako da ostaje da verujemo proizvođačima i reklamama. Lepo. <_<
ivy Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 meni je meso u maxiju i bez akcije grozno i smrdia u tim aman marketima takodje smrdi,posebno oko frizidera sa mesarom i oko police sa povrcem
wall Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Pojava PL-a u Srbiji je u startu krenulo pogrešnim putem.Užasan kvalitet, sumnjivi proizvođači...
Recommended Posts