fikret selimbašić Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Agrokomerc, ima je u BiH, izvoze je i vani, ne znam da li i u Srbiju, U početku sam strepio da će samo tu prvu turu da naprave valjanom i da će kasnije početi da je skrnave ali evo već peti mjesec je sve OK. Osim imena, nikakve druge veze nema sa onom nekdašanjom Agorkomercovom Mazom, potpuno novi proizvod.
renne Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 On 15.5.2019. at 19:45, fikret selimbašić said: Ukoliko nisi, ovo probaj obavezno. Svaki ovdašnji Konzum i Bingo je imaju. Ova tamna sa 20% lješnjaka (ne crunchy, mada ima i ta vrsta) je bolja od Nutele, a ova blijeda tridesetpostotna je i bijelo iz Kinder Lade prejebala, komisijski utvrđeno kupio Na akciji je u Bingu trenutno
fikret selimbašić Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 3 minutes ago, aram said: Javljaj utiske! +1
renne Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Mogu samo reći da je bolje od kinder ladeTolikoTolikoDoduše, i cena je po ušima, ali vredi svaki pfening
Mil@n Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Rene, ti si i za lino ladu rekao da je kao kinder lada a niđe veze između njih, ako odem za BG samo da kupim ovo sranje i ne bude barem slično, ne mora da bude ni bolje, roknuću te
slepa živana Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 3 hours ago, renne said: Mogu samo reći da je bolje od kinder lade pitanje je da li je bolje od lino lade sa 16% lešnika
fikret selimbašić Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) 3 hours ago, renne said: Mogu samo reći da je bolje od kinder lade Toliko Toliko Doduše, i cena je po ušima, ali vredi svaki pfening Uh, sad mogu da odahnem Jeste cijena malo jača ali je ipak malo jeftnija od Nutele.@slepa živana Jest, mnogo bolja, ozbiljno. Trideset procenata lješnjaka se baš osjeti dok jedeš. I nije preslatka. Edited June 5, 2019 by fikret selimbašić
slepa živana Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 1 minute ago, fikret selimbašić said: Uh, sad mogu da odahnem Jeste cijena malo jača ali je ipak malo jefrinija od Nutele.@slepa živana Jest, mnogo bolja, ozbiljno. Trideset procenata lješnjaka i to se baš osjeti. I nije preslatka. ovaj lino sa 16% je kod nas skuplji od nutele. nego reci, jel su u mazi lešnici samleveni kao u nuteli, ili mora da se žvaće?
duda Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 4 hours ago, renne said: Mogu samo reći da je bolje od kinder lade Toliko Toliko Doduše, i cena je po ušima, ali vredi svaki pfening Koja je cena? Idem prekosutra ubosnu pa da znam dal' da se cimam po bingu
fikret selimbašić Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 @slepa živana Fino samljeveno, struktura kao stolarski git za bukovinu, ne mogu joj ljepši kompliment udijeliti, meni se uvijek kad bih radio s njim taj git jeo baš zbog boje i srukture @dùda Ne znam koliko koštaju na akciji, redovna cijena je 9 maraka za teglu od 700 grama i četiri i po marke manja tegla, 350 gr. Marka i par feninga jeftinije od Nutele.
duda Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 2 minutes ago, fikret selimbašić said: @dùda Ne znam koliko koštaju na akciji, redovna cijena je 9 maraka za teglu od 700 grama i četiri i po marke manja tegla, 350 gr. Marka i par feninga jeftinije od Nutele. pa za 700 g to meni i ne deluje preskupo, ali to sam ja, ne jedem puno slatkoga kapiram ipak ako neko pravi palačinke sa tim kremom da se brzo potroši ta tegla obzirom da je neko rekao da nije preterano slatko (ta preterana slatkoća me inače čini potpuno nezainteresovanom za te kremove), mislim da ću se iscimati da pronađem tu mazu i bingu
Recommended Posts