May 15, 20195 yr On 11.5.2019. at 12:19, renne said: Odličan krem, vredi probati Ukoliko nisi, ovo probaj obavezno. Svaki ovdašnji Konzum i Bingo je imaju. Ova tamna sa 20% lješnjaka (ne crunchy, mada ima i ta vrsta) je bolja od Nutele, a ova blijeda tridesetpostotna je i bijelo iz Kinder Lade prejebala, komisijski utvrđeno
May 15, 20195 yr Ta dva (Maza) krema bi mogla da se iskombinuju - da se dobije crno-beli krem sa 50% lešnika.
May 15, 20195 yr 47 minutes ago, Ras said: Ta dva (Maza) krema bi mogla da se iskombinuju - da se dobije crno-beli krem sa 50% lešnika. đuko, ti li si?
May 15, 20195 yr On 12.5.2019. at 22:13, mraki said: ima i ovo... samo je i cena jača Krem od pistaća? Gde?
May 17, 20195 yr On 15.5.2019. at 19:45, fikret selimbašić said: a ova blijeda tridesetpostotna je i bijelo iz Kinder Lade prejebala Ne verujem dok keksikrem ne potvrdi.
May 17, 20195 yr Meni je stvarno žao što on više nije ovde baš zbog Maze. Zimus se pojavila i sve najbolje o njoj su napisali, sirovine, receptura (tek trinaesti okušaj je usvojen) i ništa nisam vjerovao dok nisam probao. Onda je nas nekoliko ovdašnjih i par krem fanova iz dijaspore isprobalo i zaključilo da je ovo najbolji industrijski krem ikada proizveden na prostoru Jugoslavije, a i malo šire. Tridesetpostotni je 120% bijeli dio Kinder Lade, onih dvadeset procenata viška je tu zato što je Maza za toliko bolja
May 17, 20195 yr 1 hour ago, fikret selimbašić said: Meni je stvarno žao što on više nije ovde baš zbog Maze. Zimus se pojavila i sve najbolje o njoj su napisali, sirovine, receptura (tek trinaesti okušaj je usvojen) i ništa nisam vjerovao dok nisam probao. Onda je nas nekoliko ovdašnjih i par krem fanova iz dijaspore isprobalo i zaključilo da je ovo najbolji industrijski krem ikada proizveden na prostoru Jugoslavije, a i malo šire. Tridesetpostotni je 120% bijeli dio Kinder Lade, onih dvadeset procenata viška je tu zato što je Maza za toliko bolja Ne znam da li si svestan sa čime se igraš... Ako nađem to čudo i probam i nisi u pravu, bićeš pronađen zbog davanja lažne nade sa jako ozbiljnim stvarima u pitanju... Edited May 17, 20195 yr by Mil@n
May 17, 20195 yr Naravno da sam svjestan Nešto slično sam i ja kazao drugaru koji je prije mene naletio na Mazu pa mi je sav oduševljen preporučio. Posebno oprezan sam bio jer sam se par godina ranije uvjerio koliko je šuplja priča kako je Lino lada=KL.