Mil@n Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Da napišem i ovde... Pisao sam na yu nostalgija... Ako neko ima skockanu "kolekciju" u nekim word ili sličnim fajlovima keksijevih traktata, bio bih jako zahvalan da mi se dobavi, hvala Linkovi na početku više ne rade, vode samo do teme, ako sam dobro skontao.
Luther Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 56 minutes ago, Mil@n said: Da napišem i ovde... Pisao sam na yu nostalgija... Ako neko ima skockanu "kolekciju" u nekim word ili sličnim fajlovima keksijevih traktata, bio bih jako zahvalan da mi se dobavi, hvala Linkovi na početku više ne rade, vode samo do teme, ako sam dobro skontao. http://www.mediafire.com/file/q3g3mwhuujkgiby/KEKSI+KREM+SABRANA+DELA.doc
Frank Pembleton Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ali bez zajebancije, ta "obrazovna komponenta" PPP foruma nije uopšte zanemariva...
Singer Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 content.... a keksi ga je sipao i rasipao #rip
Mil@n Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 39 minutes ago, Luther said: http://www.mediafire.com/file/q3g3mwhuujkgiby/KEKSI+KREM+SABRANA+DELA.doc Hvala ti ko bratu, sećam se da je neko rekao da je sačuvao, možda si to bio baš ti Nisam zadovoljan što nema podeljeno po proizvodima, ali možda ga dovedem u red u nekom napadu dosade Hvala još 1... Što se tiče keksija, ta količina informacija, ti detalji... Van pameti kakva riznica znanja nas je napustila :(
Luther Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Pa ja samo ovo i sastavio i postavio za skidanje. Naravno da može da se bolje uredi, ja sam neku grubu podelu napravio ali me mrzelo da detaljišem.
darling Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 sad da je keksi ovde, rastumacio bi nam ovo o dolasku kaleboa kod nas. ako sam dobro razumela u alarmu, vucic je nesto bulaznio na tu temu.
djeneralche Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Otvaraju fabriku u Novom Sadu. Zar to nije keksijeva firma?
Recommended Posts