slepa živana Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 ima u aromi da se kupi. ja se oduševila kad sam videla... pre par meseci. kad ono... odvratno. ko neka bljutava piškota. plazma je za ono 100 pogodaka... a ja čak nisam neki zaluđenik za plazmu.
Mil@n Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Da, aroma... za sada sam probao samo ovu sa čokoladom tj "sa čokoladom". Onako.. Nije baš bljutavo, verovatno treba malo da se privikne i navuče na ukus. Nije kao plazma, barem ne posle ovog prvog probanja... A ko zna šta bi bilo da jedemo ovo ceo život, pa probamo našu plazmu posle 30 godina.. Al svakako, bez nekog oduševljenja.. Prosečan keks. Nije sranje al nije po bilo čemu poseban.
slepa živana Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 sad vidim da je ovaj jedan sa čokoladom. ja sam probala samo običan. osim što mi se ukus nije dopao, nervirala me je i ta šupljikavost
aram Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Ja rekoh keksi poslao izveštaj o ruskim ravama, kad ono međutim
Zli Gli Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 +1 Nadajmo se da ceka kraj prvenstva za jedan jak cokoladni foto izvestaj, do samog kraja...
Mil@n Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Pristao bi da se keksi vrati al da ne jedem slatko do kraja života :(
nezvanova Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 http://bezsecera.com/product-category/proizvodi/ ne znam samo kako su uspeli da smisle takvu kombinaciju, nije da je zdravo jer sadrzi i maltitol i sojin lecitin, a opet ima kokosovog umesto palminog ulja, tjah... ne pise ni koliki je udeo lesnika, to je bas bezveze... ja sigurno necu koristiti jer iz momenta dobijem dijareju od tog maltitola, a eto neko mozda nekad zbog smanjenih kalorija i kazu, dobrog ukusa, moze da proba
Zverilla Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Naleteo par puta na Mulino Bianco kekse u poslednjih par meseci. Ovo je klasu iznad svih keksova što sam dosad jeo
Frank Pembleton Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 hour ago, Zverilla said: Naleteo par puta na Mulino Bianco kekse u poslednjih par meseci. Ovo je klasu iznad svih keksova što sam dosad jeo Gde gde? Nemoj da je u Monaku!
renne Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Gde gde? Nemoj da je u Monaku! aroma, merkator
Ras Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Nemam odavno posebne želje, niti potrebu za slatkišima. Ovaj karamel povremeno.
Recommended Posts