Jump to content
IGNORED

Ovde pitamo i sladimo se zajedno sa keksi kremom

Singer

Recommended Posts

Posted

ima u aromi da se kupi. ja se oduševila kad sam videla... pre par meseci. kad ono... odvratno. ko neka bljutava piškota.

plazma je za ono 100 pogodaka... a ja čak nisam neki zaluđenik za plazmu.

Posted

Da, aroma...

za sada sam probao samo ovu sa čokoladom tj "sa čokoladom". Onako.. Nije baš bljutavo, verovatno treba malo da se privikne i navuče na ukus. Nije kao plazma, barem ne posle ovog prvog probanja... A ko zna šta bi bilo da jedemo ovo ceo život, pa probamo našu plazmu posle 30 godina.. Al svakako, bez nekog oduševljenja.. Prosečan keks. Nije sranje al nije po bilo čemu poseban.

Posted

sad vidim da je ovaj jedan sa čokoladom. ja sam probala samo običan. osim što mi se ukus nije dopao, nervirala me je i ta šupljikavost :D

Posted

Ja rekoh keksi poslao izveštaj o ruskim ravama, kad ono međutim :sad:

Posted

+1 :sad:

Nadajmo se da ceka kraj prvenstva za jedan jak cokoladni foto izvestaj, do samog kraja...

Posted

Pristao bi da se keksi vrati al da ne jedem slatko do kraja života :(

Posted

@chocotrafikk

sve ima, i rave i bahacenje, sveeee

• 1 month later...
Posted

http://bezsecera.com/product-category/proizvodi/

ne znam samo kako su uspeli da smisle takvu kombinaciju, nije da je zdravo jer sadrzi i maltitol i sojin lecitin, a opet ima kokosovog umesto palminog ulja, tjah... ne pise ni koliki je udeo lesnika, to je bas bezveze... 

ja sigurno necu koristiti jer iz momenta dobijem dijareju od tog maltitola, a eto neko mozda nekad zbog smanjenih kalorija i kazu, dobrog ukusa, moze da proba :D

• 6 months later...
Posted

Naleteo par puta na Mulino Bianco kekse u poslednjih par meseci. Ovo je klasu iznad svih keksova što sam dosad jeo

Posted
1 hour ago, Zverilla said:

Naleteo par puta na Mulino Bianco kekse u poslednjih par meseci. Ovo je klasu iznad svih keksova što sam dosad jeo

Gde gde? Nemoj da je u Monaku!

Posted
7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Gde gde? Nemoj da je u Monaku!

aroma, merkator

Posted

daim.jpg.ffd856b528588219aaef76de2bdc9006.jpg

Nemam odavno posebne želje, niti potrebu za slatkišima. Ovaj karamel povremeno.