ljuttko Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Do mojega. Bio u dva Maksija malocas, trazio i nista. Na kraju uzeo onu belu sa borovnicomProveri veliki Maxi u Sarajevskoj ako ti je negde usput, jutros je bilo.
keksi krem Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) keksi, možeš li nešto da napišeš o neskviku, krašekspresu, benku (ako se neko toga seća) i sličnim dečjim kakao mutilicama. ima li tu nešto što se po kvalitetu izdvaja?Nema nista sto se izdvaja po kvalitetu, sve su to jeftine imitacije tople cokolade i drugih pravih cokoladnih napitaka, samo sto nemaju veze s cokoladom je su kombinacija kakao praha, secera, emulgatora i vestackih aroma...jeste da su uglavnom namenjeni deci, ali takve mesavine su daleko od nekog potrebnog nivoa kada je u pitanju takva vrsta proizvoda...pravi cokoladni napitak mora u sebi da ima ili naredanu cokoladu ili istopljenu cokoladu ili mesavinu napravljenu od kakao mase, sve ostalo je obican kakao napitak koji vise odgovara secernoj tabli u prahu...proizvodi tipa Nesquik i Kras Express su manje-vise slicni, nema bas niceg specijalnog u vezi njih...dok s druge strane svi jaci proizvodjaci cokolada (A i B klasa) imaju svoje mesavine za toplu cokoladu i druge slicne cokoladne napitke...razlika je nebo i zemlja u odnosu na ove popularne prahove po supermarketima... Edited November 1, 2013 by keksi krem
aram Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 na nesrecu, i u ceni je ta nebo-zemlja korelacija :(
ivy Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jeste,pre neki dan sam procitala sastav nesquika i pozelea odmah da ga bacim u kantu za smece umesto sto daju ga sestricu da pijeali ko ce se boriti sa njima,polako odustajem :(
aram Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 pa ne znam, stavljaju i neke droge u taj neskvik siguran sam. kupovo ja callebaut, nece dete da ga pije, kaze bolji neskvik :(
Indy Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ne preterujte, odrasto sam ovoliki konj na neskviku i slicnim sranjima. i sta mi hvali, sto bi rekla mauSent from my iPhone using Tapatalk
I*m with the pilots Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) Dragi Zabavnice Keksi, napisi koji red o Pionirovim Negro bombonama - od koga je iskopiran ovaj proizvod? Ili je autentican?To su mi omiljene domace bombone, uvek imam sa sobom u dzepu/torbi/kolima i smaram ostale dok se ne ponude ^_^ Edited November 1, 2013 by I*m with the pilots
renne Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 pa ne znam, stavljaju i neke droge u taj neskvik siguran sam. kupovo ja callebaut, nece dete da ga pije, kaze bolji neskvik :( normalno da je bolji neskvik, zna dete šta valja, decu ne možeš prevariti
ivy Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 :(verovatni samo ima više šećera..a kad vidim da piše ,,obogaćeno vitaminima,, naježi mi se kosa na glavi,al dobro to sam samo ja <_<
darling Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) ne preterujte, odrasto sam ovoliki konj na neskviku i slicnim sranjima. i sta mi hvali, sto bi rekla mauSent from my iPhone using Tapatalk pa koje si godiste i gde si odrastao?! mislila sam da si ti sredovecni iz jugoslavije... posto sam i ja, a u moje vreme u jugoslaviji neskvika i slicnih sranja nije bilo. kras ekspres se pojavio u osamdesetima?! mozda si imao rodjake u inostranstvu?! a i ako su ti donosili, jedno je bilo onda, a drugo je sada. citas ti sta keksi pise? :D Edited November 1, 2013 by darling
MayDay Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ne preterujte, odrasto sam ovoliki konj na neskviku i slicnim sranjima. i sta mi hvali, sto bi rekla mauSent from my iPhone using Tapatalk Je l da da "hvali" ima bolju ritmiku nego "fali"?
Muwan Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Benko je carovao u bıvšoj Jugi, nisam siguran da je Nesquik tada uopšte postojao. Rodbina iz inostranstva je donosila druge brendove kakao praha.Ali Benko u onoj braon kutiji sa crvenim poklopcem, pa to je bila prava dečija radost.
Tihajeza Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) zar to nije "Kraš ekspres", to braon sa crvenim poklopcem?edit: jeste, našla sama benko je imao providnu kutiju, koliko se sećam Edited November 1, 2013 by Tihajeza
darling Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 znam ovu kutiju iz 1978. patnja. toga u nasoj kuci nije bilo.
Recommended Posts