Jump to content

Dom za nezbrinute sitkome

Featured Replies

• Author

Joj, uf. Život ipak ima smisla. happy_crying.gifMekFarlan objasnio i celu poentu:

"And thus endeth our warm, fuzzy holiday lesson: Never take those you love for granted, for they can be gone in a flash. I mean, you didn't really think we'd kill off Brian, did you? Jesus, we'd have to be fucking high."
  • Replies 269
  • Views 39.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odgledao sam sve epizode "Trećeg kamena od sunca", punih šest sezona, nekim laganim tempom od jedne epizode dnevno.   Seriju sam jako voleo kao klinac, i mogu reći da je sasvim fino ostarila, u

• Nije žena kriva što su se pisci pogubili. Vazda se pogube sa sezonama od 20-24 epizode. Zato je odlična stvar što su se u poslednje vreme skratile sezone.   Apropo preterivanja Litgoua, toli

• Gospođa Dubček i Viki Dubček! Jan Hooks, fantastična komičarka. Imala je i finu epizodu u 30 rock (Verna Maroney) koji trenutno rewatch-ujem. Takođe dobro ostario sitcom.  

eto, lepo kazem da treba biti proaktivan ili kako se to vec kaze modernim jezikom. mislis da bi reagovao da mu nisam pisala hejtmejlove :happy:

• Author

luba :Hail: :Hail: Stvarno mi je lep dan danas od kad sam ponovo video Brajana. :)

• 3 weeks later...
  • Author

Vratio se FG posle pauze. Piter doživljava najbolju stvar koju neki muškarac može da doživi. :lolol:

Ali scena na plaži, classic FG :lol:

• Author

Meni je ono kad siđe na doručak. Noćna mora, bre! :D

• 4 weeks later...
  • Author

Dobro, bre, što niko ne prijavljuje da je počela četvrta sezona Workaholicsa? :lolol:

Jesi li odgledao drugu epizodu? Ima scena za plakanje (sa aktuelnim plakanjem u istoj) :lol:

• Author

Pogledao obe, naravno. Opšte plakanje i povraćanje. :lolol:

Dobro, bre, što niko ne prijavljuje da je počela četvrta sezona Workaholicsa? :lolol:
i to počela za sve pare!u ostalim vestima - banshee dobio i treću sezonu.
  • Author
u ostalim vestima - banshee dobio i treću sezonu.
Toooo! U svakoj epizodi se pojavi neki nadljudski snažni džin od čoveka. :lolol: Postajem zagriženi fan Bansheeja.
  • 3 weeks later...
  • Author

Koliko samo razbija nova sezona Workaholics. :lolol:

• 1 month later...
  • Author

Koliko samo razbija nova sezona Workaholics. :lolol:

:lolol:smiley-laughing001.gif

Inače, dok Family Guy čvrsto orbitira po rutini (koja se meni sviđa), American Dad se u poslednjih nekoliko epizoda žestoko povampirio i izaziva napade smeha i neverice.

• 1 month later...
  • Author

Finale Modern Family je bilo onako. I dalje ih volim, sve je super, ali malo vuče na rutinu.

Nego! Ima ovaj interesantan klipić i na kraju je :wub: Sofija Vergara :wub::Hail:

Syme i slični da ne gledaju jer će da ih strefi šlog.

• 1 month later...
  • Author

Hahahaha, počeo sam Brooklyn Nine-Nine! Ooodličan za sada! :Hail::lolol: